reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

DSC_0010.jpg DSC_0025.jpg DSC_0062.jpg
pencil.png

reklama
super dzidzie i super Mamy:))))
a ja nie mam jeszcze zadnego zdjecia z moim Malym, czekalam, az mi kolory na twarz powroca:)ale musze cos zrobic, bo dziecko bedzie myslalo, ze nie mialo Matki na poczatku;)przeciez cycyka nie zapamieta...

Kerna, Gaja sliczne te Wasze dzieciaczki, i te małe i te troche wieksze. A Maks jaka ma super koszule. I Kerna pokazała sie w blond włosach;-)

Kalcha malutka sliczniutka. I chyba jej dobrze w objeciach mamusi, i misia tez:-). A Ty inna niz na avatarku:tak:

kerna super rodzinka, synek przystojniaczek a malutka taka slodka :)

gaja tak samo super rodzinka, a malutki jaką ma fajną minkę:)

kalcha kasik ma racje ze wygladasz całkiem inaczej niz w awatarku, korzystniej :) a mała jak pięknie z mamusia i misiem wyszła, a jaka spokojniutka:)

sliczne dzidziusie i sliczne mamusie!
Kerna zupelnie inaczej cie zapamietalam, zmienilas kolor wlosow i scielas?
Gaja wygladasz jak ich siostra hehe

Kalcha podpisuje sie pod tym co pisaly dziewczyny, poza tym bardzo fajny kolorek wlosow :)

reklama
Do góry