reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

anitas az miło popatrzec na Twoje dzieciaczki, chyba sie niezle dogaduja:-D
mcdracula sliczne z Was kobietki:tak:
Magdzik, ale wesołek z Twojego Kacperka, usmiech ma booski, nie moge sie napatrzec
Trixi, oj rzeczywiscie duza panienka z Kasiulki Twej, oj jak ja nie cierpie komarów:no:
whitneyx Karolinka to widac ze w swoim zywiole była, i jak dla mnie miss plazy;-), buziunie ma cudna i te bystre oczyska:-)
joasiu synus sliczniutki, a z Ciebie niezła zgrabniara:cool2::tak:

jesli kogos pominełam, to sorki:sorry: Nie mniej jednak wrzesniowe dzieciaczki sa urocze, bez dwoch zdan

reklama
pogoda nam nie dopisuje ale jak patrze na te zdjęcie to aż słońce nie potrzebne :) IMG_3571.jpg

Dziewczyny dzieciaczki super śliczności. No i oczywiście zdjęcia z wakacji rewelacja. Ja narazie mogę wstawić tylko zabawy Nadulki z jej koleżanką :)

Zdjęcie0129.jpg

whitney - Karolinka jest śliczna, a w tym kapelusiku wygląda niezwykle uroczo :) Ze zdjęć odrazu widać, że wakacje udane!

Joasia - Ty szczuplaczku, wyglądasz jak starsza siostra :D

marietta - oj tak, mi też słońce nie potrzebne jak widzę takiego rozpromienionego przystojniaka :D

Kinia - jaka bystrzacha z Twojej córy, a mina na zdjęciu 2 mnie rozwaliła :)

reklama
Do góry