reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Marta, ale świetna sesyjka, o narzeczona spoza forum bedziemy zazdrosne:angry::happy:;-)Adas wyglada juz tak dorosle, ma takie madre, bystre spojrzenie, i to dodaje mu wieku i madrosci lat , śliczny mały facecik !

Marietta, laska jestes nieziemska, widac ciaza Ci sluzy, bow ygladasz kwitnaco, pewnie zawsze tak wygladasz, maz ma piekna zone i slicznego synka urwiska. Fajny reportaż z urlopu, bedzie co wspominac :)

Ksiulka, alze synus podobny do taty(?) tak samo zmarszczone czółko i spojrzenie, swietna fryzurka i cudnie się złości, widać charakterek ma :) Jak moja panna, zreszta fryzurka i nosek podobny, hehe :)

reklama
my w niedzielne popoludnie ;))))

Załączniki

• P7170564.jpg
    P7170564.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 88
marietta - Ty lasko! :D Wyglądasz extra! :-):tak: Chcę mieć Twoje nogi :-D:-p I jak Twój synek już pięknie chodzi, chłopak na 6-tkę :D
Dokładnie to samo chcę powiedzieć.

Marietto chciałam jeszcze`pogratulować, chyba pominęłam post z informacją o ciąży, więc spóźnione gratulacje.

A mój syneczek wreszcie zrobił cztery kroczki na czworakach, a jest taki malutki w stosunku do waszych dzieciaczków.
W niedzielę jak siedział na chuśtawce, to przyszła pani z dzieckiem gdzieś w tym samym wieku co Kamil tyle, że wielkościowo mój Kamil odbiegał od niego no i ta kobieta jak zobaczyła Kamila to mówi do swojej mamy i babci oj, jaki malutki, bo on faktycznie wyglądał zabójczo w tej huśtawce.

Jojo, ale masz fajne dzieciaczki, Malgosia widac zadowolona z pobytu na plazy, słodka pysiulka :)

Misiunia, córcia klonik mamusi, bardzo ładnej mamusi. Super ma fryzurke, jej zazdroscimy :tak: Jaka poważna :))

ksiulka uroczy tez Twoj babelek, i jak cudnie sie złosci, o fryzurze to juz nie wspomne:-), u nas mały pokłocony z grzebieniem:-D, co che go uczesac, to mi grzebyczek zabiera i probuje mnie czesac:szok:
misiunia tez jestem zdania ze Majeczka do Ciebie podobna, i jaka opalona:tak:
jojo super dzieciaczki masz, a Małgosia chyba w swoim zywiole:-D

hehehe, miło że tak uważacie, ale Majka coraz bardziej robi sie podobna do taty :D:D
a opalona opalona bo sobie ciągle zapominałam ja posmarować :D:D:D

Wszystkie wrześniowe dzieciaczki są super :-) Nie mogę się napatrzeć:tak:

A to kilka zdjęć z ostatniego miesiąca

DSCF0860.jpg DSCF0868.jpg DSCF0874.jpg DSCF0877.jpg

DSCF0888.jpg DSCF0892.jpg DSCF0896.jpg DSCF0900.jpg

DSCF0915.jpg DSCF0921.jpg

reklama
Do góry