reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Trixi Kasienka jest cudowna:). Ciekawe co tam siedzi w brzuszku. Moze druga slicznotka :)
beniu Julcia wyglada jak mala rezolutna dama:) Ma takie madre spojrzenie i slodki usmiech, szkoda tylko ze sie zabkami nie pochwalila:).
85justyna akrobata z Twego chlopaka niesamowity:) i taki mis kochany z niego:)
anitas super dzieciaczki!
przyszla mama rosnie Ci slicznotka i przystojniak:)
marta2411 adas ma strasznie zawadiackie spojrzenie;) Bomba!
gaja Maksiu taki kochany na tych zdjeciach, az ciezko uwiezyc ze tak mamie daje do wiwatu :)

A to pólroczna Majeczka:
DSCF8782.jpgDSCF8766.jpgDSCF8767.jpgDSCF8761.jpgDSCF8764.jpgDSCF8777.jpgDSCF8771.jpg

reklama
gosheek ale słodka i jak pięknie sie trzyma siedząc, mój to jak scyzoryk sie na pół składa :) I też na brzuszku tak się nie podpiera super :)

Gosheek , ale masz księżniczkę gimnastyczkę w domku :tak: Ona normalnie już siedzi :szok: Moja jeszcze leci na boki ale do siadania sama się rwie, tylko głowa za ciężka ;)
Jaki Majeczka ma zarąbisty swterek Hallo Kitty , super! My mamy taka czapkę i rękawiczki, ale tego cudnego sweterka w HM nie widziałam. Śliczna jest, będzie z niej laska jak mama !

A to moja siedząca nunka :
IMG_0275.jpgIMG_0273.jpg ;)

Majeczka Cudna ;) Śliczna z niej dziewczyna będzie ;)
A Adaś jakie ma oczy cudeńka! Będzie bajerował laski niedługo :pP
A Maksiu kochany śmieszek taki okrąglutki na buzi ;) Nie do uwierzenia że taki rozbójnik ;)
Anitas_2 Kurcze ja też mam takie nosidełko i nie umiem włożyć tam dziecka żeby było dobrze :(

gugalove ale corcia pieknie siedzi, i te oczyska piekniusie:tak:
marta niebieskooki przystojniak z Adasia
gosheek
Majeczka jest cudna, w rozu jej super:tak:, i jak buziunie otwiera do jedzonka, chyba deserek to był;-).
gaju
a Maksiu uroczy jak zawsze

Dziewczyny Majeczka az tak pieknie nie siedzi:). Troche sie trzyma a potem pada jak to zreszta zrobila zaraz po tym zdjeciu :):):)
Beniu sweterek nie jest z h&m, kupilam go na dziale dzieciecym w Auchan, a ostatnio widzialam ze sa takie tez na dziale dzieciecym w Realu, przynajmniej u nas. I niedrogie:)
gugalove Twoja corcia jak gwiazdeczka:)

Aż nie do wiary,że te nasze śliczności maja juz pół roczku...
A tu Wiktorek z siostrzyczką w swoje pół-urodzinki ;)

Załączniki

• IMG_3780.jpg
    IMG_3780.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 83
Ja też mam problemy z włożeniem dziecka do tego nosidełja, ponadto minusem jest to, że cały ciężar spada na moją szyję, teraz z womaru robią już lepsze z szelkami na plecach, wtedy 4 lata temu były takie.
Wasze dzieciaczki sobie już siedzą, a mój leniuszek tylko leży i płacze, Ania była o wiele sprawniejsza, jak miała 7 miesięcy to materac miałam już całkiem na dole, siedziała, ogladała książeczki a ten, jakoś nie ma widoków na siedzenie.

reklama
Trixi Kasienka jest cudowna:). Ciekawe co tam siedzi w brzuszku. Moze druga slicznotka :)
beniu Julcia wyglada jak mala rezolutna dama:) Ma takie madre spojrzenie i slodki usmiech, szkoda tylko ze sie zabkami nie pochwalila:).

ja nie mogę! Wasze dzieciaki siedzą a moje leci jak tylko może i przekręca się brzuch-plecy-brzuch-plecy... Ostatnio oglądałam zdjęcia starszego i też już siedział w tym wieku. No cóż. Każde dziecko inne.

Do góry