reklama
Beniaminka
Fanka BB :)
Malgos, te zdjęcia małego rapera są rewelacyjne!
kinia-no brawo brawo! a włoski superowe!!! :-)
Ropucha, ale świetny plac zabaw, pewnie córcia była zadowolona :-)
Trixi- ech, no Kasiulka jest wszechstronna: pływa, stoi, siedzi i rozsyła piekne uśmiechy, ale już duża...jak ten czas leci. Strój kapielowy cudo!!!
Justyna, no proszę jak Wiktorkowi dobrze w nowej bryce
kinia-no brawo brawo! a włoski superowe!!! :-)
Ropucha, ale świetny plac zabaw, pewnie córcia była zadowolona :-)
Trixi- ech, no Kasiulka jest wszechstronna: pływa, stoi, siedzi i rozsyła piekne uśmiechy, ale już duża...jak ten czas leci. Strój kapielowy cudo!!!
Justyna, no proszę jak Wiktorkowi dobrze w nowej bryce
Ostatnia edycja:
Beniaminka
A to z dzisiaj
Julia i jej ulubiona sunia Joksi
Zobacz załącznik 333526
i zadumana w foteliku
Zobacz załącznik 333527
i przedwoczoraj
Zobacz załącznik 333528
Julia i jej ulubiona sunia Joksi
Zobacz załącznik 333526
i zadumana w foteliku
Zobacz załącznik 333527
i przedwoczoraj
Zobacz załącznik 333528
Kasiona
Jakie slicznosci te nasz maluchy!
Justynka no bo Wiktorek pewnie sie wreszcie czuje bombowo w swojej bryce, przeciez spacerowka to nowe doznania kochany
Kinia no prosze, moi jeszcze nie czaja niekapkow fajne ma wlosy
Ropucha no hrabia na chustawce wymiata, pewnie zadowolony
Trixi jaka kasia duza i zazdroszcze ci tego basenu noralnie" u nas nie ma takich urozmaicen, jak zapytalam na pobliskiem basenie o zajecia z dziecmi czy sa to uslyszlam hE?? hehe, no sliczna kasia i w szoku jestem jak ona ladnie stoi, moim to sie nozki uginaja na wsztskie strony
No Beniaminka a Jula to jak ta lala, ta opaska z kokardka to mnie rozwala, mala ksiezniczka! i fajnie ze macie pieska, strasznie ubolewam ze my nie mamy i moje chlopaki nie wychowuja sie z zadnym zwierzatkiem, u nas w bloku w regulaminie jest jasno okresone zadnych zwierzat halasujacych.. poza tym nie wiem jak bym wychodzila z podwojnym wozkiem i pieskiem na smyczy to bylby dopiero cyrk
Justynka no bo Wiktorek pewnie sie wreszcie czuje bombowo w swojej bryce, przeciez spacerowka to nowe doznania kochany
Kinia no prosze, moi jeszcze nie czaja niekapkow fajne ma wlosy
Ropucha no hrabia na chustawce wymiata, pewnie zadowolony
Trixi jaka kasia duza i zazdroszcze ci tego basenu noralnie" u nas nie ma takich urozmaicen, jak zapytalam na pobliskiem basenie o zajecia z dziecmi czy sa to uslyszlam hE?? hehe, no sliczna kasia i w szoku jestem jak ona ladnie stoi, moim to sie nozki uginaja na wsztskie strony
No Beniaminka a Jula to jak ta lala, ta opaska z kokardka to mnie rozwala, mala ksiezniczka! i fajnie ze macie pieska, strasznie ubolewam ze my nie mamy i moje chlopaki nie wychowuja sie z zadnym zwierzatkiem, u nas w bloku w regulaminie jest jasno okresone zadnych zwierzat halasujacych.. poza tym nie wiem jak bym wychodzila z podwojnym wozkiem i pieskiem na smyczy to bylby dopiero cyrk
Kasiona to mogłabyś kupić takie pieski żeby wózek prowadziły i Ty miałabyś lżej :-)
A ja muszę się pochwalić wyczynem mojego leniuszka :-)
Zobacz załącznik 333705
A ja muszę się pochwalić wyczynem mojego leniuszka :-)
Zobacz załącznik 333705
reklama
kalcha
trixi normalnie przecierałam oczy ze zdumienia Kaśka jest obłędna na basenie super pączucha widze wcina na tłusty czwartek i jak juz zobaczyłam że stoi to mi normalnie szczena opadła super!!!!
beniaminka no julcia jak zawsze ślicznie się prezentuje!!!!
justyna widzę że i Wikuś dostrzegł zaletę swoich nóg i nawet w spacerówce wie jak do nich dotrzeć akrobata mały :-)
beniaminka no julcia jak zawsze ślicznie się prezentuje!!!!
justyna widzę że i Wikuś dostrzegł zaletę swoich nóg i nawet w spacerówce wie jak do nich dotrzeć akrobata mały :-)