reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

whitney - widzę właśnie, ale jestem w szoku, że ma nóżki w gipsach... Co się stało? Rzadko bywam na forum, a tu takie rzeczy się dzieją...

reklama
toshi piękną masz myszkę na solarium z nią chodzisz że taka brązowa ;-)synek jaki dumny:)
małgoś twój synek to duży chłopczyk a jak fajnie siedzi sobie sam, nie ma to jak harce z mamusią na łóżku :)
przyszła mamo mały śmieszek ci rośnie
beniu śliczna córcia, fajny ten kojec i jaki dużu jestemw szoku
Justyna świetnie wygląda z tymi ząbkami nabytek macie piękny i jak dużo :)
whitney śliczna dziewczynka mały zuszek z niej skoro z gipsami daje radę :)

huśtam się :)

Zdjęcie0307.jpg

o jeju jakie słodziaki!!!!
Justyna ty to już spokojnie udko możesz podać od gryzienia!!!:-D
Karolinka bidulka a skąd te gipsy bo ja chyba niedoczytana jestem?!!
Beniu kojec pierwsza klasa(tez taki mamy ale schowany gdzieś głęboko) nie tylko Jula dezerteruje na podłogę:-D
hehe Ingunia jaka pyzulka!!
Ksiulka a młody się już huśta na takiej hustawce!!!:szok:nie boisz się? czy to tylko tak dla zdjęcia na chwilkę??

Mała wykrzywiła sobie nóżki jeszcze w brzuszku - za długo siedziała na pupie - od drugiego tygodnia nosi gipsy - być może te będą ostatnie. :-)
Ksiulka, mały jaki odważny :-)
Monika, Inga taka zadowolona, chyba lubi leżeć na brzuszku :-)

Ostatnia edycja:
małpko na chwilkę chciałam zobaczyć reakcję jeszcze nie siedzi stabilnie zgina się i nóżki całuje :-D ;)
Monika śliczna córka i jaka zadowolona mały brzuszkowiec :)

Justyna gratuluję ząbków.
Beniaminko super kojec, aż zazdroszczę Twojej Julce:), ja niestety nie mam miejsca na takie cudo:( o mój mały ma dosyć łóżeczka.

Whitney, jejku jaka dzielna Karolinka, widocznie te z 13 tak mają ,śliczna buziulka , widze także bardzo zadowolona z leżenia na podłodze :-)
Ksiulka, mina nie do przebicia, widać że będzie lubił husiu husiu :-)
Monika, piękna pyziulka :-)

reklama
Do góry