reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

whitney - widzę właśnie, ale jestem w szoku, że ma nóżki w gipsach... Co się stało? Rzadko bywam na forum, a tu takie rzeczy się dzieją...

reklama
toshi piękną masz myszkę na solarium z nią chodzisz że taka brązowa ;-)synek jaki dumny:)
małgoś twój synek to duży chłopczyk a jak fajnie siedzi sobie sam, nie ma to jak harce z mamusią na łóżku :)
przyszła mamo mały śmieszek ci rośnie
beniu śliczna córcia, fajny ten kojec i jaki dużu jestemw szoku
Justyna świetnie wygląda z tymi ząbkami nabytek macie piękny i jak dużo :)
whitney śliczna dziewczynka mały zuszek z niej skoro z gipsami daje radę :)

huśtam się :)

Zdjęcie0307.jpg

o jeju jakie słodziaki!!!!
Justyna ty to już spokojnie udko możesz podać od gryzienia!!!:-D
Karolinka bidulka a skąd te gipsy bo ja chyba niedoczytana jestem?!!
Beniu kojec pierwsza klasa(tez taki mamy ale schowany gdzieś głęboko) nie tylko Jula dezerteruje na podłogę:-D
hehe Ingunia jaka pyzulka!!
Ksiulka a młody się już huśta na takiej hustawce!!!:szok:nie boisz się? czy to tylko tak dla zdjęcia na chwilkę??

Mała wykrzywiła sobie nóżki jeszcze w brzuszku - za długo siedziała na pupie - od drugiego tygodnia nosi gipsy - być może te będą ostatnie. :-)
Ksiulka, mały jaki odważny :-)
Monika, Inga taka zadowolona, chyba lubi leżeć na brzuszku :-)

Ostatnia edycja:
małpko na chwilkę chciałam zobaczyć reakcję jeszcze nie siedzi stabilnie zgina się i nóżki całuje :-D ;)
Monika śliczna córka i jaka zadowolona mały brzuszkowiec :)

Justyna gratuluję ząbków.
Beniaminko super kojec, aż zazdroszczę Twojej Julce:), ja niestety nie mam miejsca na takie cudo:( o mój mały ma dosyć łóżeczka.

Whitney, jejku jaka dzielna Karolinka, widocznie te z 13 tak mają ,śliczna buziulka , widze także bardzo zadowolona z leżenia na podłodze :-)
Ksiulka, mina nie do przebicia, widać że będzie lubił husiu husiu :-)
Monika, piękna pyziulka :-)

reklama
Do góry