reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Jeju jak ogladalam fotki to normalnie buzia sama mi sie usmiechala:D same cudaczki..sliczne i jak inne..kazda niunia ma cos w Sobie..mamy piekne dzieci dziewczyny:))

reklama
DSC03612.jpgUwielbiam sie smac z wyglupkow mojej siostry:)
SERDUSZKO NASZE!!!!

przyszla_mama81 -Torianek sliczniutki, moja Lenka tez wariujje i szaleje na widok braciszka buzia sama sie cieszy :):tak::-D

Dziewczyny, bardzo dawno mnie tu nie było. Poogladałam sobie troszkę te nasze Skarby i popłakałam się, że ten czas tak szybko leci. Pamiętam jeszcze jak nosiłyśmy nasze Maluszki pod sercem, przeżywałyśmy każdą wizytę u lekarza i każde usg..., a tu już takie duże, śliczne dzieciaczki nam powyrastały. Wszystkie, bez wyjątku są piękne i słodkie. Miałoby się ochotę po prostu je wyprzytulać i wyściskać bez umiaru. Każda, nawet zaśliniona, upaprana jedzonkiem mordeczka jest słodka i do zacałowania:tak::-D

Ropucha, piekna młoda dama, jak pewnie juz siedzi, śliczna dziewczynka :tak:
Toshi, masz cudne dzieciaczzki, bardzo podobni do siebie, dwa kochane blondaski, widac ze dobrze sie ze soba bawiac, to super :tak: A Mini mIni rewelacja, to szlafroczek taki?
Torianek szczerze uchachany , cudnie :)
Malgos, Dawidek sweeeetaśny, i jak sie zmienia, taki mężczyzna sie robi z niego, brewki coraz wyrazniejsze, a paputy rewelka! Fajne to zdjecie z mamusia :)
K8sad, brudny dzidzius to do kosza na pranie, hihihi super fotka, a oczy ma wielkie i bardzo łądne.

To nasz nowy nabytek , tutaj powod zakupu kojca ;-)
Zobacz załącznik 326579Zobacz załącznik 326580
Ze spacerku
Zobacz załącznik 326581

Ostatnia edycja:
Ropucha - śliczną masz córę! A jak pięknie siedzi :) Boska kluseczka!!! :) Uwielbiam takie rączki pulchniutkie!!! :)

K8sad - hahahah, mojej znajomej synek ma zdjęcie w pralce :D Super pomysł z tym brudaskiem w koszu :p

Toshi - napatrzeć się nie mogę - cudne dwa bąble!

Malgos - Twój Dawidek to już kawał chłopa i mega przystojniak :D A jak fajnie patrzy w obiektyw! :)

Przyszla_mama - jaki zadowolony maluszek :) Oczy takiego maleństwa mówią wszystko.

Beniaminko - prawdziwa młoda dama :D A jaka wystrojona na spacerku - kolorystycznie wszystko dograne. Cud miód dziewczyna :-) I zazdroszczę, że Julka lubi sobie poleżeć i się pobawić - mój po chwili znudzony i jak siądzie już jest ok! Należał się przez 5 mc wystarczająco ;P

Malgos - Dawidek super! Pięknie razem wyglądacie! A po tobie nie widać, że byłaś w ciąży!

Przyszła mamo - Torianek ma cudowne puszki!

Beniaminko- no i już Księżniczka wam nie zwije! Super zakup! Julka pięknie opatulona na dworku!

Beniaminko kojec wypasioooony, a Julka opatulona i z tym mońkiem wygląda przesłodko.
Dziewczyny co do Laury to jeszcze nie jest taki pewny, stabilny siad, przechyla ją na boki, ale chwilkę daje radę.

reklama
Do góry