reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Dorcia ale ona ma sliczne oczka takie czraniutkie chyab po mamie? cud dziewczynaka i jak sie ukrywala?? cwaniarka!!:laugh2:

reklama
Dorotak niunia śliczna- ale mieliście niespodziankę- haha:-D
apropo tych fotelików samochodowych- faktycznie trzeba uwazac przy tak malutkich bobasach i uzywac tylko wtedy kidy si emusi- nasz fotelik ma taka specjalna poduche pod pupe by dzidzia prawie lezała- choc tyle- i wówczas mozna uzywac jako bujaczek- i jak sara ma zły dzien i krzyczy to bujam ja tam i si euspokaja...ech ta mała złosnica;-)​

a ja jestem taaaka ciekawa swiata ze zaczełam dzwigac głowe- haha- to pisałam ja - mała sara;-)

Załączniki

• DSCN1293.JPG
    DSCN1293.JPG
    27,1 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCN1294.JPG
    DSCN1294.JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 59
:-) Dorotak ale przeslodka ta Twoja córeńka, Lucyann ale synek się zmienił od pierwszego dnia, megii prześliczny bobas a Monika80 Twoja mała skórke ma tak śliczna już nie jak noworodek tylko conajmniej 2tyg. dzieciaczek :tak: Prześliczne wszystkie bobaski :-D

reklama
Do góry