reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Inna powiedz ze zartowalas?!!! ja nie oddam chomika !! moj i juz !!! piwkujemy razem!! a faceci to dodatek do ochrony i placenia rachunkow!!! a i jeszce transport:dry: a tak to na nanke nie biore..... Pola a wy chrzciny w lodzi czy krakowie robicie?

reklama
Lucy chrzciny i przyjecie robimy w Sokolnikach. To urocza miejscowośc pod Ozorkowem, ktory grzecznie lezy w okolicach Lodzi a skad moj malzonek pochodzi :-) Do Krakowa jedziemy na moja prośbe z racji naszego spotkania, a ze mamy tam rodzinke to i odwiedzimy przy okazji. Kobitki, czy nie przeszkadzaloby Wam gdyby do tej rozkosznej naszej gromadki dolaczyla parka z Macka rodziny? Mlode malzenstwo a ona w ciazy (oj, powiemy co ja czeka :)
A ja wlasnie sacze czerwone winko i czekam na serial "Monk" -ogladacie? Bomba :)
Moje Mlode ostatnio chodzi spac w okolicach 19.30 i budzi sie na karmienie po ok. 8 godz. Miód. Mam nadzieje, ze to potrwa, a jeszcze lepiej, ze opusci karmienie w okolicach 3-4 i zostanie juz tylko to ok. 7:)

hehe Pola no to zdrówko bo ja się sączę czerwonym szampankim:-) hmmmm uwielbiam:-)no i oczywiście że oglądam Monka super serial:-D
no własnie Paula zasnęła dzisiaj o 19 i boję sie że zaczne dzień bladym świtem albo może jeszcze ciemnym ok 5:baffled: poszłabym teraz spać ale ni hu hu nie chce mi sie spać:confused:
A to Prosiaczek w swojej pierwsze sukieneczce (mini:-D)

Lucyann,no tak w połowie to żartowałam ;-) .Ja to nie miałabym nic przeciwko temu,aby J. zajął się Oliwką, a co, niech wie, jak to jest, kiedy jedna osoba siedzi z dzieciaczkiem w domku, a druga bawi się w najlepsze na jakiejś imprezce (ja już wiem, teraz kolej na niego:-p ) :-D :-D .
Pola, mi na pewno nie przeszkadzałoby towarzystwo dodatkowych osób :-)
Kaira, słodziutka jest Twoja Paula :tak: .No i ta miniówka...Laska nie z tej ziemi :-) .Czekaj, czekaj, ani się obejrzysz, a już pod Waszymi drzwiami ustawi się kolejka kandydatów na zięcia ;-) ;-) ;-)
Pola i Kaira, jak ja Wam zazdroszcze tego winka...Mam dzisiaj takiego smaka, w lodóweczce nawet stoi butelka mojego ulubionego...A ja nie mogę, bo łykam leki (jeszcze troszkę choruję).Ech...Aż mi ślinka cieknie :-D

Inna haha już jeden jest w kolejce starszy o całe dwa miesiące...no taka mała a już sobie umie życie ustawić:-D
wiecie nie jest tak żle z tym karmieniem cycem,ja już wszystko jem i nawet alkohol troszke popijam jest git:-)ale na początku to było okropne...jak wspominam te moje pierwsze dni macierzyństwa to śmiać mi sie chce:-D
no pewnie niech faceci się uczą kto tu rządzi:-D w końcu poczują co to jest prawdziwe życie;-)

Widzę że dziewczyny sobie winkujecie:-) Muszę się przyznać że ja też jestem po winku:-) bo mieliśmy małą uroczystość tzn. urodzinki Mateuszka(dzisaj skończył dokładnie 3 miesiące) i moje (no ja niestety trochę więcej:-):-D )
Wasze małe panienki są śliczniutkie;-) :tak:

Ja też nie mam nic przeciwko dodatkowym osobom Polu:-)
Kaira
sliczna ta Twoja córunia!! Taka mała dama w tej sukience:-):tak: mój Krecik też lubi TV, w łóżeczku to się ostatnio tak przekręca żeby kątem oka złapać co tam leci:baffled::-D
Ale dzisiaj z Olą dyskutowali na temat kolorowej maty:-D:

Pola biez i nie pytaj bedzie wesolo!! tylko zeby biedna nie wpadla w depresje jeszcze przed porodem?
Inna zdrowka moze wlasnie trzeba bylo troche podtruc te bakcyle...!!
Paula to piec punktow za sliczne podnoszenie glowy ekstra jej to wychodzi ja moge pomarzyc zeby chomikowi sie tak chcialo......a kiecusia piekna
Beti wszytkiego NAJNAJ NAJNAJ dla Ciebie i Matiego

reklama
Beti wszyściuśkiego naj naj naj lepsiejszego:-D spełnienia wszystkich marzeń bo wiadomo Mati to marzy tylko o jedzonku i suchej pupci:-Dno to żebyś na pampersy kasiorki miała duuużo;-)
heh moja Paula przed wczoraj skończyła 3 miesiące wow ale ten czas zleciał:szok:

Do góry