reklama
dorotak
Fanka BB :)
Cynamonka- ale czad z tymi nartami super Kubuś wygląda. My ten sezon też mieliśmy zaczynać uczyć dzieci, ale ze względu na mojego kochanego męża złamaną nogę ten sezon sobie odpuściliśmy :-(.
Lolo - śliczny kawaler, już faktycznie taki duży
Aniu - zazdroszczę Wam tego wyjazdy, lubię takie wyprawy, niestety mój TŻ nieee (( woli się w jakimś dobrym towarzystwie na wypoczynek wybrać . Super razem wyglądacie, Ty masz już inny kolorek włosów, Lilcia mały turysta i pieszczoszek, tuli się do mamy strasznie ))
Gosiu, Twoje szkarby są urocze fajniutka niunia )
Lolo - śliczny kawaler, już faktycznie taki duży
Aniu - zazdroszczę Wam tego wyjazdy, lubię takie wyprawy, niestety mój TŻ nieee (( woli się w jakimś dobrym towarzystwie na wypoczynek wybrać . Super razem wyglądacie, Ty masz już inny kolorek włosów, Lilcia mały turysta i pieszczoszek, tuli się do mamy strasznie ))
Gosiu, Twoje szkarby są urocze fajniutka niunia )
Cynamonka
Fanka BB :)
No to i my sie dokleimy. :-)
Moj syn jako fan sportu, natury i telemaniak ( tak naboznie siedzi przy bajkach )...
Ostatnie zdjecie na wycieczce w Kopenhadze.
Moj syn jako fan sportu, natury i telemaniak ( tak naboznie siedzi przy bajkach )...
Ostatnie zdjecie na wycieczce w Kopenhadze.
Załączniki
aniii
aaaaa Kotki dwa...
Bodzinko świetny ten Twój Harleyowiec do twarzy mu w tym kasku
Cynamonko ja też jestem zachwycona tym rowerkiem...Lilka ledwo na pedały ma siłę nacisnąć a telemaniak z niego czaderski...
Bara Zuza przefajna...podobne jesteście do siebie jak dwie krople wody....
Megusku Kuba zmienia się z miesiąca na miesiąc...a jak Twoja Malutka się chowa...? zaczęłam żałować że nie wpadliśmy chociaż na małą herbatkę do Ciebie
Cynamonko ja też jestem zachwycona tym rowerkiem...Lilka ledwo na pedały ma siłę nacisnąć a telemaniak z niego czaderski...
Bara Zuza przefajna...podobne jesteście do siebie jak dwie krople wody....
Megusku Kuba zmienia się z miesiąca na miesiąc...a jak Twoja Malutka się chowa...? zaczęłam żałować że nie wpadliśmy chociaż na małą herbatkę do Ciebie
reklama