reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

To i my się troszkę przypomnimy:
(1) urodzinowy torcik (2) kreacja na imprezkę z dziadkami (3) mała czytelniczka (4) te kitki 3 sekundy po zrobieniu zdjęcia zostały zerwane, nic nie da sobie z włosami zrobić :no: Aniii zazdroszczę Ci, że Lila tak grzecznie nosi fryzurę :tak:

reklama
Kasiu a ja zazdroszczę tortu...nie wiem skąd wy macie te umiejętności...no chyba że kupujecie:-D...ale na Lili torcie zaczęły się rozpływać napisy:baffled:. dobrze że bylo tyle ludzi że od razu zostal zjedzony...co do fryzury...Lila juz przyzwyczajona bo od urodzenia miała kitki i spinki we włosach:-). nie wyobrażam jej sobie w krótkich włosach...ale ostatnio zrobiła mi awanturę że ją ciagnę za włosy jak ją czesalam i jak powiedzialam że będziemy musiały ściąć to z uśmiechem krzyknęła tak...czyżby miala dosyć...? co do Martynki...ma tak śliczna i dziewczęcą fryzurę że nie potrzeba jej chyba kitek;-)
Maju sliczny plaszczyk ma Twoja Marta....zabawa z liśćmi ekstra...żałuję że ja nie mam kiedy iść na takie szaleństwa...a dziś u mnie padał snieg:baffled:

Martusia piękna w tych liściach:tak:
Martynka normalnie mnie rozpłynniła. Jest przesłodka i wcale jej kitek nie trzeba;-) Śliczny torcik:-D
Jeszcze dodam moje Beboki:

Ostatnia edycja:
Grunt to dobrze wyszkolić pociechy i potem człowiek już sam nic nie musi robić. oto mój Kuba karmi tę dziewczynkę, która chwilowo uu nas mieszka.

Załączniki

• karmienie.JPG
    karmienie.JPG
    53,4 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry