reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Aniii Lilka śliczna panienka:tak::tak::tak:Ale mnie ta fotka z krokodylem postraszyła:szok::szok::szok:On na zywego wyglada;-)
Lilka pogromczyni dziich zwierzów:-D:-D

Bodzinka - bardzo wesołe zdjęcia, rodzina zadowlona, widać, że się nie nudzicie i humorki dopisują
Aniii - Lila słodka, mamusia usmiechnięta, rodzina zadowolona, okolica malownicza, krokodyl the best :-) - brawo dla odważnej Lilki
Kerry - ale chłopaki się kochają :-), będą mieli z siebie radość :-)
Sikoreczka - u Was to jak zwykle kolorowo i z pomysłem, wypoczynek pewnie jak najbardziej udany, miny uśmiechnięte, Madzia z watą słodka ja cukierek

Kałużowiec w akcjii;;-)
0365738678.jpg

0365740937.jpg

reklama
Madzia przeagentka, zasnęła na podłodze :)
kerry1 – nie wiem czy już witałam więc miło mi powitać nową mamę, Kubuś to śliczny chłopczyk, a jaką bujną fryzurkę ma i opiekuńczy z niego starszy brat :)
Hania – pięknie wyszła w tym kapeluszu, a ten uśmieszek podejrzany. Oj uważaj z tym zapraszaniem, bo ci się zwalą na głowę ;P ja pierwsza hihi…
Zuzia z mamą – dwie śliczne dziewczyny z wielkimi, pięknymi oczami
Lilcia – jak zwykle przeurocza, kwiecista dama, kapitalny strój kąpielowy :)
Sikoreczka – piękne zdjęcia z wakacji, a te przy zachodzie słońca cudne!! Śliczne zdjęcia rodzinne, będzie ekstra pamiątka.
Lolo i oczywiście Bodzia – rewelacyjne zdjęcia, wesołe i z pazurem… Czerpiecie z życia ile się da i tak trzymać, bo aż miło patrzeć na Was!!

Do góry