reklama
K
kerry1
Gość
Fotki z weekendziku:
Zobacz załącznik 89224
Zobacz załącznik 89225
Zobacz załącznik 89229
Zobacz załącznik 89230
Zobacz załącznik 89224
Zobacz załącznik 89225
Zobacz załącznik 89229
Zobacz załącznik 89230
sikoreczka79
Fanka BB :)
Wspaniałe wakacyjne foteczki, cudowne dzieciaczki
teraz ja was troszku zarzucę;-)
teraz ja was troszku zarzucę;-)
Ostatnia edycja:
Bodzinka - bardzo wesołe zdjęcia, rodzina zadowlona, widać, że się nie nudzicie i humorki dopisują
Aniii - Lila słodka, mamusia usmiechnięta, rodzina zadowolona, okolica malownicza, krokodyl the best :-) - brawo dla odważnej Lilki
Kerry - ale chłopaki się kochają :-), będą mieli z siebie radość :-)
Sikoreczka - u Was to jak zwykle kolorowo i z pomysłem, wypoczynek pewnie jak najbardziej udany, miny uśmiechnięte, Madzia z watą słodka ja cukierek
Aniii - Lila słodka, mamusia usmiechnięta, rodzina zadowolona, okolica malownicza, krokodyl the best :-) - brawo dla odważnej Lilki
Kerry - ale chłopaki się kochają :-), będą mieli z siebie radość :-)
Sikoreczka - u Was to jak zwykle kolorowo i z pomysłem, wypoczynek pewnie jak najbardziej udany, miny uśmiechnięte, Madzia z watą słodka ja cukierek
reklama
dorotak
Fanka BB :)
Madzia przeagentka, zasnęła na podłodze
kerry1 – nie wiem czy już witałam więc miło mi powitać nową mamę, Kubuś to śliczny chłopczyk, a jaką bujną fryzurkę ma i opiekuńczy z niego starszy brat
Hania – pięknie wyszła w tym kapeluszu, a ten uśmieszek podejrzany. Oj uważaj z tym zapraszaniem, bo ci się zwalą na głowę ;P ja pierwsza hihi…
Zuzia z mamą – dwie śliczne dziewczyny z wielkimi, pięknymi oczami
Lilcia – jak zwykle przeurocza, kwiecista dama, kapitalny strój kąpielowy
Sikoreczka – piękne zdjęcia z wakacji, a te przy zachodzie słońca cudne!! Śliczne zdjęcia rodzinne, będzie ekstra pamiątka.
Lolo i oczywiście Bodzia – rewelacyjne zdjęcia, wesołe i z pazurem… Czerpiecie z życia ile się da i tak trzymać, bo aż miło patrzeć na Was!!
kerry1 – nie wiem czy już witałam więc miło mi powitać nową mamę, Kubuś to śliczny chłopczyk, a jaką bujną fryzurkę ma i opiekuńczy z niego starszy brat
Hania – pięknie wyszła w tym kapeluszu, a ten uśmieszek podejrzany. Oj uważaj z tym zapraszaniem, bo ci się zwalą na głowę ;P ja pierwsza hihi…
Zuzia z mamą – dwie śliczne dziewczyny z wielkimi, pięknymi oczami
Lilcia – jak zwykle przeurocza, kwiecista dama, kapitalny strój kąpielowy
Sikoreczka – piękne zdjęcia z wakacji, a te przy zachodzie słońca cudne!! Śliczne zdjęcia rodzinne, będzie ekstra pamiątka.
Lolo i oczywiście Bodzia – rewelacyjne zdjęcia, wesołe i z pazurem… Czerpiecie z życia ile się da i tak trzymać, bo aż miło patrzeć na Was!!