reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

mój mąż się ucieszy bo wszyscy mówią "o mała Basia" a on się wkurza:-)ale ma coś z niego np. minki, kolor włosów, dołeczek w tym samym policzku......:tak:
Pola by ć może się upodabniamy w tym roku 3 rocznica ślubu a wspólnie razem w sylwestra minie 5 lat:tak:

reklama
Prosze jakie sliczne panny:-D:-D:-D
Majka z latawcem cool:tak::tak:
Zuzia mama cala i ma fajnista czapke:rofl2:
W ogole urodne dziewczynki:tak:
A to moje Diable Male;-);-)W akcji na placu zabaw:rofl2::rofl2:

widac ze karolek w swoim zywiole:tak:swietnie sie bawi:tak:

Załączniki

• 6.JPG
    6.JPG
    20,1 KB · Wyświetleń: 30
  • 5.JPG
    5.JPG
    11,4 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie281.jpg
    Zdjęcie281.jpg
    256,9 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcie278.jpg
    Zdjęcie278.jpg
    336,2 KB · Wyświetleń: 27
Ten Lolo jak nasz Kuba...wszędzie go pełno! Super fotki!!!
Ewa Paulinka ślicznie wygląda z bukietem na zakończenie roku szkolnego :-) A Sebuś super chłopak!
Bara - Zuzia taka duża! I podobna do Was obojga :-)
Pola....ależ Majka wyrosła! To już rok jak się widzieliśmy a tu taaaka pannica! Nosek ma taki zawadiacko zadarty...oj broi pewnie broi ;-)

ach te dzieciaki....ale po kolei:)
Oliwianka śliczną miala kreację...prawdziwa księżniczka:tak:
Kubuś Megusek też bardzo się zmienił, wyrósł i w ogóle....śliczny chlopczyk...
Sebek w ogrodniczkach ekstra....wygląda jak maly pomocnik....Paula z kwiatuszkami czad...widać że się cieszy, wiesz Ewcia...ja też będę miała taką dwójeczkę kiedyś:szok::tak:;-)
Polu ach ta Majeczka...ty piszesz że ja stroję Lilkę ale ty też widzę robisz to samo:laugh2:. nie ma to jak dwie kiteczki...świetne foteczki, a to zdjęcie z latawcem rzeczywiście jak z reklamy....uroczą masz corcie.
Zuzanka śliczniutka, ona to mi wygląda na starszą, myślę że podobna do was obojga Bara
no a Lolo na placu zabaw....super!!!żałuję że ja nie mam czasu na takie wyprawy z Lilką...

Ja też popadam w zachwyt :rofl2::rofl2::rofl2:!!!
Kuba, Sebek i Karol to chłopaki na schwał!!!
Paulinka mała elegancka dama!
Majka taka urocza z tą rozczochraną fryzurą!
Zuzia to cudna córeczka swoich rodziców :rofl2:!
To tak na szybko kilka fotek z działki:

reklama
Sebuś jak w prawdziwym małpim gaju :-D Silny chłopiec i jaki pomysłowy :-D
Wszystkie listopadowe dzieciaczki piękne i takie już ... dorosłe :baffled: Gdzie się podziały te pulchne nóżki i pucate buzie?
Oliwka wyglądała w sukience jak mała księżniczka!
Maja - słodziutka! Zdjęcia bardzo profesjonalne - ładne ujęcia :tak:
Zuzia śliczności - i rzeczywiście cała mama :-)
Lolek - jak to Lolek - cudo po prostu! Wygląda zdecydowanie na najstarszego z naszych dzieciaczków.
Martynka i jej loczki - sam urok i czar :-)
Anii - Lilcie ma śliczne, długie włoski! Pozazdrościć fryzurki. Moja wredota nie daje sobie robić kitek za nic w świecie!
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ale za długo mnie tu nie było :zawstydzona/y:
Na koniec trochę Hanuta :-)

Do góry