reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

dziekujemy za komplementa:tak:
aniii widac ze wycieczka udana a lilcia cudo:tak:
oliwka z lolciem sama slodycz a ten causek extra i spotkanko swietne:tak:
martynka sliczna i majowka jak najbardziej widac udana:tak:

reklama
śliczności te dzieciaczki...
Kasia- swietnie wyglądasz- widac ze ciąza Ci słuzy.....i juz szykujesz nowe ubranka dl aMaleństwa- a wiadomo juz czy Martynka bedzie miec braciszka czy siostrzyczke???Imiona wybrane- hehe- ja pamiętam jak my wybieralismy- ja wybrałam Filipa- bo przez 5 m-cy byłam przekonana ze to On- a potem sie okazało ze Sara...;-)
Bodzinaka, Inna- suuuuper spotkanko- swietne fotki- pozazdroscic:tak:pierwszy raz sie spotkałyscie???
Anii- Lilka to istna pięknosc- hehe- po mamusi....a majówka widze z eudana.....
u nas cały czas lało- tylko raz skoczylismy na rowerowa przechadzke- Sara uwielbia:-)

Meggi pierwszy raz.
Kasiu Martynka taka radosna, to zdjęcie z kwiatkami śliczne.A uroda po mamie:-D:tak::tak:

Karollo dziś na powietrzu:-D
No dziołuchy schodzą się:-D:tak:;-)
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Mam ogromne zaległości więc przepraszam ale hurtowo - wszystkie dzieciaczki przeurocze, przesłodkie i jakie już duże... Po swoim dziecku nie widać, żeby tak szybko rosło (my sprawdzamy zamiast na miarce to zasięg jej łapek do telewizora :-p). Pierwsze majówki jak widzę szczęśliwie spędzone teraz czekamy na następną.

Kurcze nazbierało mi się zaległości....tak więc:
Lolo jak zawsze wesoły chłopak :-) Podziwiam Bodzia ilość fotek jakie mu robisz :-)
Aniii Lilcia się zmienia, dorośleje :-) a Ty też na wiosnę kwitniesz kochana :-)
Meggi Sarze to daje najmniej 2 latka...rosła panna!
Ewa Paulinka widać bardzo kocha Sebcia, ładnie się razem bawią. Wesoło masz z nimi :-)
A nasza zakochana para Oliwka i Lolo ...cud miód!!!
Kasia Tobie służy ciąża...jak każdej mamie :-) Martynka taka wesoła i pogodna starsza siostrzyczka :-)

Paula i Sebuś super rodzeństwo:tak:
Lilcia taka słodka:-D
Martynka śliczności:-)
Oliwka i Lolek powtarzam to samo co na domówkach: świetna z nich para:laugh2:
Dam teraz troszkę Sikoreczek. Nastał ciepły czas i aż miło foty cykac;-) U nas odpustowo:
HPIM6557.jpg

Madzia z kuzynką Agatką
HPIM6566.jpg

na karuzeli
HPIM6578.jpg

HPIM6582.jpg

Adrian z moją siostrą.

reklama
Do góry