reklama
meggi9.11
Fanka BB :)
śliczności te dzieciaczki...
Kasia- swietnie wyglądasz- widac ze ciąza Ci słuzy.....i juz szykujesz nowe ubranka dl aMaleństwa- a wiadomo juz czy Martynka bedzie miec braciszka czy siostrzyczke???Imiona wybrane- hehe- ja pamiętam jak my wybieralismy- ja wybrałam Filipa- bo przez 5 m-cy byłam przekonana ze to On- a potem sie okazało ze Sara...;-)
Bodzinaka, Inna- suuuuper spotkanko- swietne fotki- pozazdroscicpierwszy raz sie spotkałyscie???
Anii- Lilka to istna pięknosc- hehe- po mamusi....a majówka widze z eudana.....
u nas cały czas lało- tylko raz skoczylismy na rowerowa przechadzke- Sara uwielbia:-)
Kasia- swietnie wyglądasz- widac ze ciąza Ci słuzy.....i juz szykujesz nowe ubranka dl aMaleństwa- a wiadomo juz czy Martynka bedzie miec braciszka czy siostrzyczke???Imiona wybrane- hehe- ja pamiętam jak my wybieralismy- ja wybrałam Filipa- bo przez 5 m-cy byłam przekonana ze to On- a potem sie okazało ze Sara...;-)
Bodzinaka, Inna- suuuuper spotkanko- swietne fotki- pozazdroscicpierwszy raz sie spotkałyscie???
Anii- Lilka to istna pięknosc- hehe- po mamusi....a majówka widze z eudana.....
u nas cały czas lało- tylko raz skoczylismy na rowerowa przechadzke- Sara uwielbia:-)
nineczka
Mam ogromne zaległości więc przepraszam ale hurtowo - wszystkie dzieciaczki przeurocze, przesłodkie i jakie już duże... Po swoim dziecku nie widać, żeby tak szybko rosło (my sprawdzamy zamiast na miarce to zasięg jej łapek do telewizora ). Pierwsze majówki jak widzę szczęśliwie spędzone teraz czekamy na następną.
Kurcze nazbierało mi się zaległości....tak więc:
Lolo jak zawsze wesoły chłopak :-) Podziwiam Bodzia ilość fotek jakie mu robisz :-)
Aniii Lilcia się zmienia, dorośleje :-) a Ty też na wiosnę kwitniesz kochana :-)
Meggi Sarze to daje najmniej 2 latka...rosła panna!
Ewa Paulinka widać bardzo kocha Sebcia, ładnie się razem bawią. Wesoło masz z nimi :-)
A nasza zakochana para Oliwka i Lolo ...cud miód!!!
Kasia Tobie służy ciąża...jak każdej mamie :-) Martynka taka wesoła i pogodna starsza siostrzyczka :-)
Lolo jak zawsze wesoły chłopak :-) Podziwiam Bodzia ilość fotek jakie mu robisz :-)
Aniii Lilcia się zmienia, dorośleje :-) a Ty też na wiosnę kwitniesz kochana :-)
Meggi Sarze to daje najmniej 2 latka...rosła panna!
Ewa Paulinka widać bardzo kocha Sebcia, ładnie się razem bawią. Wesoło masz z nimi :-)
A nasza zakochana para Oliwka i Lolo ...cud miód!!!
Kasia Tobie służy ciąża...jak każdej mamie :-) Martynka taka wesoła i pogodna starsza siostrzyczka :-)
sikoreczka79
Paula i Sebuś super rodzeństwo
Lilcia taka słodka
Martynka śliczności:-)
Oliwka i Lolek powtarzam to samo co na domówkach: świetna z nich para
Dam teraz troszkę Sikoreczek. Nastał ciepły czas i aż miło foty cykac;-) U nas odpustowo:
Madzia z kuzynką Agatką
na karuzeli
Adrian z moją siostrą.
Lilcia taka słodka
Martynka śliczności:-)
Oliwka i Lolek powtarzam to samo co na domówkach: świetna z nich para
Dam teraz troszkę Sikoreczek. Nastał ciepły czas i aż miło foty cykac;-) U nas odpustowo:
Madzia z kuzynką Agatką
na karuzeli
Adrian z moją siostrą.
reklama