reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

madzia cudo,a upadki niestety sie zdarzaja bidulka
kubus fajny chlopczyk(megusek znam ten bol siedzenia w domu:dry:)
z marty to juz kawal kobitki supcio dziewczynka

a my dziekujemy za komplementa:tak:

reklama
Jak te dzieciaczki z dnia na dzień pięknieją .... ach..... śliczności, tylko całować......

Lucyann - Remik kawaler już taki że hej
sikoreczka - masz rozrabiaki w domu, skąd ja to znam...
bara - śliczne włoski na Zuzia
inna_22 - piękna Twoja "Pani Potwornicka"
Bodzinka - Lolo piękny, a Ty wprawiłaś się w przeróbkach graficznych
megusek - Kubuś super gość, pięknie wystrzyżony
aniii - nic oryginalnego, ale to zdjęcie w rozpuszczonych włoskach, bomba!!
ewa - Twoja banda extra, Paulinka mała aparatka, jak pozuje do zdj hihi....
Cynamonka - Kuba kształci się w kierunku plastycznym, fajnie
nineczka - Hanusia taka dziewczęca, mały słodziak, a w tym kartonie .... uśmiałam się
maja33 - Martusia rośnie,

mam nadzieję że nikogo nie pominęłam niemniej jednak wszystkie dzidzia słodkieeeeee

ŚŚŚŚŚliczności wszystkie Marta bardzo sie zmieniła śliczna mała dama:tak:a Madzia moja ulubienica ma boskie oczka i minki sama słodycz, ale uwielbiam rodzeństwa zdjecia z Adriankiem są boscy sikoreczko masz fdużo szczescia:tak::-)listopadowe dzieciaczki wyjątkowo udane:tak:

reklama
wkoncu zgralam troche nowych fotek:tak:

Załączniki

• Zdjęcie086.jpg
    Zdjęcie086.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 23
  • Zdjęcie100.jpg
    Zdjęcie100.jpg
    282,7 KB · Wyświetleń: 25
  • Zdjęcie103.jpg
    Zdjęcie103.jpg
    276 KB · Wyświetleń: 25