reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Dziewczyny same śliczności:tak::-)
Dorotak twoje maluchy sa bardzo podobne do ciebie i do siebie nawzajem:tak:
Aniii Zuzia ma identyczny wózek, inny wzór tapicerki, ale model ten sam:-)tylko że jak juz ytroche powozi swoja lale to przewraca wózek i kreci kólkami a lala leży na podłodze:sorry2::-) ale jak ja wozi to robi aaaaaaa i kiwa wózkiem jakby ja usypiała:-)
dzieciaczki cudne Haneczka przesłodka z reszta wszyscy są ŚLICZNIIIIIIIIII

reklama
Dziękujemy za komplementy! Jak to moło tak posłuchać o swoim dziecku :-)
Lilcia jest przurocza :tak: Hania ma taki sam wózek i buja w nim lalę. I pomyśleć, że wiosną- latem to już nasze bobasy będą pchały wózki a nie my ;-)
Sikoreczki są bombowe! Zazdroszczę tak udanej parki :cool2:
Juleczka prześliczna! Dziwnie tak teraz popatrzeć na te maleństwa, nasze własne są przy nich takie duże...
Bodzinko - ja od dawna podziewiam twoje scrabki :tak: Sama chciałabym tak umieć.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Wszystkie nasze maleństwa są oczywiście cudowne :cool2:

lolek w okularkach i wasach ekstra bodzinko twoje prace jak zwykle super:tak:
madzia i adrianek wygladaja na bardzo kochajace sie rodzenstwo:tak:fajne z nich dzieciaczki:tak:
lilcia jaka ma radoche z wozka:tak:sliczna dziewuszka:tak:
julcia taka delikatna:tak:
wikus i ola maja cudne oczeta:tak:cudo:tak:swietne to zdjecie twoje dorotko z olcia:tak:(sebollo zostal faktycznie opitolony przez mame choc tym razem obeszlo sie bez lez i scielam go w miare rowno:-D)
sebek uwielbia ta maske i jak ja dopadnie kaze kazdemu zakladac:-D

Jedno ładniejsze przez drugie. Ależ nam rosną te dzieciaczki.
ps. Bodzinka mój modem umiera jak ściąga Twoje prace :-)
Kiedy w końcu doczekam się stałego łacza???

Załączniki

• czytam.JPG
    czytam.JPG
    120,6 KB · Wyświetleń: 18
Dziewczyny, tak dużo tych zdjęć, że aby nikogo nie pominąć to napiszę: WSZYSTKIE DZIECIAKI CUDOWNE :tak:. Czasem jak wracam do pierwszych zdjęć naszych listopadowych skarbów to aż się wierzyć nie chce że w kilkanaście miesięcy tak urosły i tak bardzo się pozmieniały :szok:
A ja póki co tylko mojego płaczka cudaczka wrzucam :

reklama
Do góry