reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
No no no, Juleczka sie bardzo zmieniła, można by nie poznac ze to to samo dziecko
Juleczka prześliczny bobas i zmieniła się oj zmieniła.To zdjęcie z Tweetem i na balkonie bardzo mi się podoba.:-):-)
Patija to dziecaki radoche miały i jak miłość między nimi:-):-)Konrad już na głowie staje to co będzie potem;-);-);-)
Patija to dziecaki radoche miały i jak miłość między nimi:-):-)Konrad już na głowie staje to co będzie potem;-);-);-)
aniii
aaaaa Kotki dwa...
super Słoneczka...wszystkie dzieciaki bardzo się zmieniły. dobrze że jest taki wynalazek jak aparat bo nie zauważyłabym nawet tych wszystkich zmian. a teraz dzieciaczki...
Jula fantastico...oczęta ma cudownie wielkie...
Sikoreczka Twoje maluchy to mają dobrze...bawiland to jest to, gdzie można się wyszaleć. uroczo wyglądają Twoje szkraby...
Patija Kondzio na głowie...to może jednak on będzie wyczynowcem. Oleńka moja ulubienica...jeszcze raz powtarzam Aniołek!!!
Karollo od początku ma ten sam wyraz oczu...wyrósł na dużego i silnego chłopczyka...śliczności...
Jula fantastico...oczęta ma cudownie wielkie...
Sikoreczka Twoje maluchy to mają dobrze...bawiland to jest to, gdzie można się wyszaleć. uroczo wyglądają Twoje szkraby...
Patija Kondzio na głowie...to może jednak on będzie wyczynowcem. Oleńka moja ulubienica...jeszcze raz powtarzam Aniołek!!!
Karollo od początku ma ten sam wyraz oczu...wyrósł na dużego i silnego chłopczyka...śliczności...
reklama
juleczka malutka sliczna a ta szopka na glowce ekstra i jak piwko ja rozweselilo
patija widac ze twoje dzieciaczki super sie bawily a to zdjecie z balwanem sliczne:-)
konradek slodki chlopczyk jaki on byl malutki a teraz kawal chlopa z niego
patija widac ze twoje dzieciaczki super sie bawily a to zdjecie z balwanem sliczne:-)
konradek slodki chlopczyk jaki on byl malutki a teraz kawal chlopa z niego