Ewa pociesze Cię.Karollo węgiel je nagminnie,a jak wołam nie wolno to ucieka z nim ze smiechemŁopatka do węgla i pogrzebacz to jego ulubione zabawkiOstatnio...Dwa dni szukaliśmy pilotaWczoraj Paweł zakleił wyłącznik telwizora bo Mały wyłączał a potem uciekał ze śmiechemNo cóż dla niego to świtna zabawa a ja czasem mam dośc....
reklama
u nas bodzinko szufelka i pogrzebacz to ulubione zabawki sebyjak tylko rozpale od razu leci zeby w piec paluchy wpychacraaaany piec mam pozastawiany ze wszystkich stron rany 21 wiek a ja w piecu paleale coz zrobic tak to jest w starym budownictwie
sikoreczka79
Fanka BB :)
Oj tak piec to był koszmar!!!!!!! Adrian jak miał roczek to się dotknął oboma łapkami rozgrzanego żeliwnego pieca:-zawstydzona/y: To było straszne, całe szczęście dobrze się skończyło i mały nie ma nawet blizn No a teraz to mam luksus, bo nam założyli w tym roku centralne. :-)
Ewa no tak my też w piecu palimy, mały na szczęście zaciachów,żeby go dotykac nie ma, boi sie goLubi tylko satc i pztrzec ja się pali ale z odległości.No i szufelką i pogrzebaczem się bawić i jeśc węgiel.
Sikoreczka u nas w planach CO ale na razie okna i meble musimy wymienić więć CO poczeka.Pokaze wam moje ulubine ostatnio fotki:-)
Sikoreczka u nas w planach CO ale na razie okna i meble musimy wymienić więć CO poczeka.Pokaze wam moje ulubine ostatnio fotki:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Bodzinka ale masz świetna piżamkę!!!!!!!!!
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Bodzinka, piżamkę masz mega świetną