reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ewa pociesze Cię.Karollo węgiel je nagminnie,a jak wołam nie wolno to ucieka z nim ze smiechem:eek:Łopatka do węgla i pogrzebacz to jego ulubione zabawki:confused:Ostatnio...Dwa dni szukaliśmy pilota:cool:Wczoraj Paweł zakleił wyłącznik telwizora bo Mały wyłączał a potem uciekał ze śmiechem:confused2:No cóż dla niego to świtna zabawa a ja czasem mam dośc....

reklama
u nas bodzinko szufelka i pogrzebacz to ulubione zabawki seby:dry:jak tylko rozpale od razu leci zeby w piec paluchy wpychac:no:raaaany piec mam pozastawiany ze wszystkich stron rany 21 wiek a ja w piecu pale:wściekła/y:ale coz zrobic tak to jest w starym budownictwie:dry:

Oj tak piec to był koszmar!!!!!!! Adrian jak miał roczek to się dotknął oboma łapkami rozgrzanego żeliwnego pieca:no::-:)zawstydzona/y: To było straszne, całe szczęście dobrze się skończyło i mały nie ma nawet blizn:tak: No a teraz to mam luksus, bo nam założyli w tym roku centralne. :-)

Ewa no tak my też w piecu palimy, mały na szczęście zaciachów,żeby go dotykac nie ma, boi sie go:tak:Lubi tylko satc i pztrzec ja się pali ale z odległości.No i szufelką i pogrzebaczem się bawić i jeśc węgiel.
Sikoreczka u nas w planach CO ale na razie okna i meble musimy wymienić więć CO poczeka.Pokaze wam moje ulubine ostatnio fotki:-)

reklama
Do góry