reklama
Pola 30
Fan(ka)
Obejrzałam zaległe zdjęcia i wiecie, co myślę: dopiero teraz, tak naprawdę widać duuuuże różnice pomiędzy naszymi pociechami. Wcześniej to były niemowlaki, z większą bądź mniejszą główką, ilością włosów, liczbą zębów...ale teraz po minach widać różnice w charakterkach, błyski w spojrzeniach, łobuzowanie w genach! Rewelacja. A i urody nabierają coraz szybciej
dorotak
Fanka BB :)
Ewa super dzieciaczki, Paulinka aparatka ;-), a Sebastianek mało nie wejdzie w obiektyw na tym pierwszym zdjęciu, skąd ja to znam
Potwierdzam - barbarzyńscy rodzice Martynki obcieli loki!! Ale nie wszystkie się poddały co widać na zdjęciu Ewa - nie wiem kto lepszy model Paulinka - pięknie pozuje, a Seba bardziej dynamicznie Oliwki minki jedna lepsza od drugiej :-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
No to teraz moja kolej
Oliwki minki są superaśne
MNie się też tak wydaje że Martynka loków się pozbyła. Mamcia nie ładnie
No widzę że Sebastianek jak widzi aparat to biegiem do niego. U nas to samo i zdjęcia ciężko zrobic
A Paulinka to niezła modelka
Dobra to teraz Madziowe foti
Oliwki minki są superaśne
MNie się też tak wydaje że Martynka loków się pozbyła. Mamcia nie ładnie
No widzę że Sebastianek jak widzi aparat to biegiem do niego. U nas to samo i zdjęcia ciężko zrobic
Dobra to teraz Madziowe foti
Ostatnia edycja:
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ewa, dzieciaki masz przecudne .Wesoło musisz mieć w domku ;-)
Madzi oczęta złamią na pewno wiele męskich serc . Śliczna dziewczynka, a jak jabłuszko wcina .No a Adrianek to pewnie już się opędza od dziewczyn
No tak, jak teraz napisałyście i jeszcze raz popatrzyłam to faktycznie włoski obcięte.Niedobrzy rodzice, a fe
Madzi oczęta złamią na pewno wiele męskich serc . Śliczna dziewczynka, a jak jabłuszko wcina .No a Adrianek to pewnie już się opędza od dziewczyn
No tak, jak teraz napisałyście i jeszcze raz popatrzyłam to faktycznie włoski obcięte.Niedobrzy rodzice, a fe