reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

fotki i filmiki:):)

reklama
_agata89-Nati szybko nauczyła się mówić mmmm jak krówka bo ma taki widok za oknem :-D

P280711_14.20.jpg

zeberka dzieciakisuper:):) Duże i podchowane, pewnie będą bardzo pomocne:):)
anussia widok za okienkiem super, ale ja za bardzo miastowa jestem i raczej by mi z tym źle było na dłuższą metę. Ale chciałabym kiedyś mieszkać na przedmieściach:):)

No właśnie ja też za bardzo miastowa i nawet dziewczyny nie wiece jak ja się tu męczę i jak bardzo mi tu źle buuu :-( Ja na prawdę nie chce tu mieszkać.Ostatnio nawet byłam u psychiatry i to był pomysł teściowej bo na prawdę nie da się ze mną wytrzymać.A to dlatego że nie chce tu mieszkać i nienawidzę rodziny mojego E.Okropnie jest między nami odkąd się tu wprowadziłam i uważam że byłoby wszystko dobrze gdybyśmy mieszkali w mieście.Może to nie jest odpowiedni wątek ale chciałam już tu dokończyć

Ostatnia edycja:
bejbik.jpg
dzisiejsza fotka naszego malucha :) niestety nie wiem dokładnie co oznaczają te wszystkie skróty,ale wychodzi na to że to 9tydz 4dzień i że ma 25,2mm. Ma wszystko na swoim miejscu ;) niestety na usg widać właściwie tylko plecki ;)
buziaki dla wszystkich

Anussia a mąż pewnie wyprowadzić się nie chce?
Madziarra tylko pozazdrościć fotka śliczna ale słaba żeby te napisy odczytać może ktoś z lepszym wzrokiem :)

reklama
Madziarra-no faktycznie kiepsko widać,na żywo na pewno lepiej widziałaś
edytka78-jeszcze nie mąż i nie wiadomo czy w ogóle będzie :-( a wyprowadzić się nie chce bo kocha wieś,ale też nie mamy pieniędzy żeby się wyprowadzić.może gdyby były pieniążki to jakoś był wyprosiła przeprowadzkę

Do góry