reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Foteliki samochodowe - opinie, doswiadczenia

Ja już dostałam pokrowiec frotte, ten który pokazała kropa POKROWIEC DWUCZĘŚCIOWY NA FOTELIK DO 18 KG TANIO (1625548881) - Aukcje internetowe Allegro Mamy kolor bordowo-szary. W środku jest gruba frotka, na bokach cieńsza (coś jak prześcieradła)
na king plusa pasuje, tylko wydaje mi się ciut za mały, mocno go musiałam naciągać. Pewnie dlatego, że go najpierw wyprałam (recznie, ale wirowałam juz w pralce na 1000 obr). Na razie nie próbowaliśmy w akcji, bo nie było potrzeby auta odpalać:-)
Dzisiaj powinnam jeszcze dostać daszek przeciwsłoneczny.

reklama
Nef, to czekam na opinię, chociaż tak czy siak pewnie zamówię, bo jednak dodatkowy pokrowiec jest potrzebny - w niedzielę Radko nam zwymiotował w aucie, głównie do fotelika :/ Bardzo trudno odczyścić pasy w Kingu, bo się to cholerstwo karbowane nie zdejmuje. Dobrze, ze było koło domu - wróciliśmy i uprałam pokrowiec. Ale gdyby to było w trasie, nie wyobrażam sobie żeby miał jechać jeszcze kilka godzin w mokrym foteliku :(

nasza zwymiotowała raz na wakacjach.... marudziła, marudziła, tata mówi: Gosia, jeszcze tylko 6 km....
Gosia nie była wyrozumiała, jak zaczęła haftować, tata w te pędy się zatrzymywał.... i nie patrzył, że na zakazie

Wymioty poszły głównie na Goskę i na uprząż. Dziecko przebrałam, pasy przepłukałam woda z butelki... i założyłam śliniak na wszelki wypadek.

kropa pokrowiec wypróbowany, jest lepiej, chociaż nie eliminuje zupełnie pocenia się. Ja jestem zadowolona z efektu, chociaż uważam, że szpeci fotelik... ale co tam:-)

dostałam już osłonę przeciwsłoneczną na fotelik - Osłona przeciwsłoneczna na fotelik SUNSHINE KIDS (1640641928) - Aukcje internetowe Allegro
jednym słowem - badziew
jest przyczepiana na dwie klamerki po bokach i po zamontowaniu wcale nie wygląda jak na zdjęciu, tylko mocno rozchodzi się na boki, przez co słabo chroni przed słońcem i może przeszkadzać kierowcy. Moim zdaniem powinny być jeszcze dwa dodatkowe uchwyty z regulacją typu jak w biustonoszach. Może to jakoś przerobię.

dostałam już osłonę przeciwsłoneczną na fotelik - Osłona przeciwsłoneczna na fotelik SUNSHINE KIDS (1640641928) - Aukcje internetowe Allegro
jednym słowem - badziew
jest przyczepiana na dwie klamerki po bokach i po zamontowaniu wcale nie wygląda jak na zdjęciu, tylko mocno rozchodzi się na boki, przez co słabo chroni przed słońcem i może przeszkadzać kierowcy. Moim zdaniem powinny być jeszcze dwa dodatkowe uchwyty z regulacją typu jak w biustonoszach. Może to jakoś przerobię.

Witam,

Bardzo nam przykro, że jest Pani niezadowolona z zakupu. Niestety produkt jest nam dostarczany przez producenta (również zdjęcia otrzymujemy od producenta) i jesteśmy jedynie dystrybutorem tego produktu. Jeżeli nadal jest Pani niezadowolona z produktu, a nie ma on widocznych oznak używalności, to istnieje możliwość zwrócenia, bądź wymiany tego produktu. Zależy nam, aby nasi Klienci otrzymywali produkty, które będą zgodne z ich oczekiwaniami. W razie kolejnych pytań zapraszam do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta - numer znajdzie Pani na naszej stronie w zakładce kontakt.

Pozdrawiam

Witam,

Bardzo nam przykro, że jest Pani niezadowolona z zakupu. Niestety produkt jest nam dostarczany przez producenta (również zdjęcia otrzymujemy od producenta) i jesteśmy jedynie dystrybutorem tego produktu. Jeżeli nadal jest Pani niezadowolona z produktu, a nie ma on widocznych oznak używalności, to istnieje możliwość zwrócenia, bądź wymiany tego produktu. Zależy nam, aby nasi Klienci otrzymywali produkty, które będą zgodne z ich oczekiwaniami. W razie kolejnych pytań zapraszam do kontaktu z naszym Działem Obsługi Klienta - numer znajdzie Pani na naszej stronie w zakładce kontakt.

Pozdrawiam

Jaki ten świat mały...:szok:

Produkt kiepski, o co obwiniam producenta, a nie sprzedawcę. Wyrazem tego jest zła recenzja produktu, a nie sprzedawcy.
Opakowanie dawno wyrzuciłam, stąd nie mam już możliwości zwrotu. Nie mniej jednak dziękuję za troskę i godny podziwu trud włożony w wyśledzenie niezadowolonego konsumenta.

Pozdrawiam

a ja donoszę, że bardzo jestem zadowolona z ROEMERA king plus. Pięknie POla w nim siedzi, a raczej półleży, łatwo się zapina, z zadowoleniem patrzy przez okno i nie jeczy, jak w nosidle, zasypia sobie sama. Ogólnie super!

reklama
Do góry