reklama
wiolunia82
Fanka BB :)
No Dominiku, mama obiecała i tron jest , pogodę na weekend też zapowiadają słoneczną, więc wybryki na plaży będą:-).
Ale słodziak jesteś
Ale słodziak jesteś
Musisz być bardzo drobnej budowy. Może Jagódka po Tobie taka drobna?
Swoją drogą śliczną masz córeczkę. Ma niesamowite rzęsy!
Dziękuję! A ja faktycznie, waga piórkowa, tata Jagódki za to niekoniecznie, więc w sumie trudno powiedzieć. Jak taka jej uroda, to nie ma sprawy, ale wolę się upewnić
Dominic, gratuluję decyzji i udanego zakupu ostatnio Jagódek musiał jechać w tym pierwszym foteliku i wnerw był tragiczny, więcej się już na takie coś nie piszę a już najlepiej jej jak jeździ w busie taty, tam to dopiero są widoki! 2h ostatnio jechaliśmy, nawet 5 minut nie marudziła
Majka_22
My też jesteśmy po pierwszej dłuższej jeździe w nowym foteliku. Nigdy więcej! To była naprawdę ciężka podróż, następnym razem jedziemy nocą, żeby Adaś na pewno spał. W łupince 300 km było w miarę w porządku, ale to była jazda autostradą. Teraz niestety nie. Tak się zastanawiamy o co chodzi. Wersja pierwsza jest taka, że Adaś jednak ma chorobę lokomocyjną, druga - widząc co się dzieje za oknem to nie toleruje nadmiaru bodźców.
Cieszę się, że Waszym maluchom nowe foteliki się spodobały :-)
Cieszę się, że Waszym maluchom nowe foteliki się spodobały :-)
W pełni rozumiem podejście. U nas pośrednio, oboje jesteśmy "przeciętni" jak to się mówi, choć faktycznie jak byłam w ciąży lekarz długo tłumaczył małą wagę Adasia tym, że rodzice raczej drobni.Dziękuję! A ja faktycznie, waga piórkowa, tata Jagódki za to niekoniecznie, więc w sumie trudno powiedzieć. Jak taka jej uroda, to nie ma sprawy, ale wolę się upewnić
dominic
U nas tez lipa. Wczorajsza jazda ok. 30 minut ok, dzisiaj podróż nad morze i z powrotem i już o wiele mniej kolorowo. Ja obstawiam, że Domi się zwyczajnie nudzi bo nie zawsze robi jazdy więc to chyba nie choroba lokomocyjna. Powodzenia Marzena!
calzedoniafruczka
My kupiliśmy Romera w zeszłym tygodniu. Młoda śmiga. Póki co dłuższych tras nie było, ale nie marudzi, a w tamtym nosidełku nawet na krótkich jęczała...
reklama
mls
Dziewczyny słyszałyście o tym foteliku:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BESAFE fotelik iZi UP Handicap
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BESAFE fotelik iZi UP Handicap