reklama
ivka76
Fanka BB :)
Ja też chciałam maxi cosi (teraz taki mamy), ale jest stanowczo za drogi. Chyba zdecydujemy się na ramatti venus - wypada dobrze w testach i jest w rozsądnej cenie.
Ten Roemer, ma bardzo dobre wyniki w testach. info o fotelikach mam ze strony fotelik.info, tam jest lista producentow i wyniki testow- niestety, nie wszyscy producenci sa wymienieni.
Bardzo dobre wyniki ma tez Maxi cosi Tobi, ale nie ma opcji montowania tylem do kierunku jazdy.
Nadal nie wiem co wybrac
Bardzo dobre wyniki ma tez Maxi cosi Tobi, ale nie ma opcji montowania tylem do kierunku jazdy.
Nadal nie wiem co wybrac
Kasiu- dzieki za info o tym roamerze- mozliwe, ze sie na niego zdecyduje :-)
Ale na stronie roamera jest napisane, ze w minivanach mozna go montowac tylem do kierunku jazdy- dlaczego tylko w minivanach ??? Ja mam renault laguna combi, to w nim sie tak nie da ???
Ale na stronie roamera jest napisane, ze w minivanach mozna go montowac tylem do kierunku jazdy- dlaczego tylko w minivanach ??? Ja mam renault laguna combi, to w nim sie tak nie da ???
My juz kupilisym fotelik w zeszlym tygodniu i zdecydowalisym sie na Maxi cosi Tobi.Bralisym pod uwage Roemer i maxi cosi, oby dwa maja bardzo dobre opinie na testach./Teraz mamy maxi cosi cabrio i jestem z niego bardzo zadowolona./ Moim zdaniem Selince bylo w nim wygodnie i dobrze siedziala, poza tym zaglowek rosnie z dzieckiem i jest tak wyprofilowany zeby dziciaczkowi glowka nie latala podaczas jazdy. Zobaczymy jak bedzie w praniu, jak na razie uzywamy jeszcze pierwszego.
pytia
Fanka BB :)
A ja nadal nie wiem, co wybrać. Jakoś wolałabym przedział do 25 kg, bo nie uśmiecha mi się za dwa lata kupować kolejny fotelik za kilkaset złotych. Dzieciate koleżanki mówiły mi, że często fotelik do 18 kg w praktyce starcza na dużo krócej niż to przewiduje producent, zwłaszcza zimą, kiedy dziecko naubierane. Teraz mamy Graco do 13 kg, Jaś waży 9 i ledwiutko się mieści
reklama
Podziel się: