reklama
Doxa, podobała mi się wygląd i testy ,tylko ,że właśnie szeroki,a nas z tyłu czasem trójka. A vana nie mamy- mimo zmiany auta. Graco miał mój Dawid samą podstawkę i zapewniam Cię,że się mieścił- jeździł w niej tak do 9,5 lat- potem juz nie chciał i było za wysoko. Poza tym, żadne dziecko nie pojeździ dłużej w siedzisku- tak z doświadczenia.
Tusiekn, u nas od roku walka,jak zapinałam pasy w foteliku do 18 to zaraz były jęki i płacze ,że brzuszek boli, a teraz jej wygodniej- to zaleta wszystkich fotelików do 36
Tusiekn, u nas od roku walka,jak zapinałam pasy w foteliku do 18 to zaraz były jęki i płacze ,że brzuszek boli, a teraz jej wygodniej- to zaleta wszystkich fotelików do 36
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa - bo jak przeglądałm testy to wypadał w nich ok, a inne sporo gorzej, chyba, ze te, które kosztują ok 800-1000.
Tak, rozkłada się, Natalia jak wsiadła pierwszy raz do mojego samochodu to usnęła i faktycznie się odchyla tak jak w poprzednim, wiec bardziej leżała niż siedziała i nie miałam stresu, że mi dynda gdzieś głową bez sensu. A ja z nią czasem jeżdzę sama do Łodzi itd, sporadycznie zdarza jej sie jeszcze usnąć, więc dla mnie to miało też znaczenie.
Tak, rozkłada się, Natalia jak wsiadła pierwszy raz do mojego samochodu to usnęła i faktycznie się odchyla tak jak w poprzednim, wiec bardziej leżała niż siedziała i nie miałam stresu, że mi dynda gdzieś głową bez sensu. A ja z nią czasem jeżdzę sama do Łodzi itd, sporadycznie zdarza jej sie jeszcze usnąć, więc dla mnie to miało też znaczenie.
Doxa
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny! To rozkładnie podoba mi się, przydatne, spanie w pionie nie jest najprzyjemniejsze. Cybex ma odchylany sam zagłówek, też fajnie. Widzę, że musimy pójść całą trójką do sklepu, poprzymierzać Olinka i wtedy razem zadecydujemy.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Mnie w maxi cosi pasuje też kolorystyka, te foteliki moga być kolorowe, a niektóre firmy robią same burasy :-)
Doxa - jak chce Ci się jechać ze wszystkimi to pewnie, ja szczerze przyznam żąłowałam czasu, weszłam kilka razy przy okazji do sklepów, zobaczyłam, sprawdziłam w internecie, spytałam Natalie o zdanie i odebrałam :-)
Doxa - jak chce Ci się jechać ze wszystkimi to pewnie, ja szczerze przyznam żąłowałam czasu, weszłam kilka razy przy okazji do sklepów, zobaczyłam, sprawdziłam w internecie, spytałam Natalie o zdanie i odebrałam :-)
reklama
Podziel się: