reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotelik samochodowy

Ja mam sentyment do maxi cosi, ale zalezy mi na isofix a oni chyba do 36 kg nie maja w ofercie. U nas Tusiek wyrasta zdecydowanie za, do tego zaczal sie skarzyc ostatnio ze go gniecie zapiecie w kroku.

reklama
Doxa, podobała mi się wygląd i testy ,tylko ,że właśnie szeroki,a nas z tyłu czasem trójka. A vana nie mamy- mimo zmiany auta. Graco miał mój Dawid samą podstawkę i zapewniam Cię,że się mieścił- jeździł w niej tak do 9,5 lat- potem juz nie chciał i było za wysoko. Poza tym, żadne dziecko nie pojeździ dłużej w siedzisku- tak z doświadczenia.
Tusiekn, u nas od roku walka,jak zapinałam pasy w foteliku do 18 to zaraz były jęki i płacze ,że brzuszek boli, a teraz jej wygodniej- to zaleta wszystkich fotelików do 36:tak:

Doxa - bo jak przeglądałm testy to wypadał w nich ok, a inne sporo gorzej, chyba, ze te, które kosztują ok 800-1000.
Tak, rozkłada się, Natalia jak wsiadła pierwszy raz do mojego samochodu to usnęła i faktycznie się odchyla tak jak w poprzednim, wiec bardziej leżała niż siedziała i nie miałam stresu, że mi dynda gdzieś głową bez sensu. A ja z nią czasem jeżdzę sama do Łodzi itd, sporadycznie zdarza jej sie jeszcze usnąć, więc dla mnie to miało też znaczenie.

Dzięki dziewczyny! To rozkładnie podoba mi się, przydatne, spanie w pionie nie jest najprzyjemniejsze. Cybex ma odchylany sam zagłówek, też fajnie. Widzę, że musimy pójść całą trójką do sklepu, poprzymierzać Olinka i wtedy razem zadecydujemy.

Nasz tez sie rozkłada, Nadia w nim już spała.Musisz sama zobaczyć wszystkie i dobrac do swojego i dziecka gustu

No popatrz Kasiu, a nic nie piszą, że Graco się rozkłada ... ehh ten internet, nie ma to jak osobiście obejrzeć!

Mnie w maxi cosi pasuje też kolorystyka, te foteliki moga być kolorowe, a niektóre firmy robią same burasy :-)
Doxa - jak chce Ci się jechać ze wszystkimi to pewnie, ja szczerze przyznam żąłowałam czasu, weszłam kilka razy przy okazji do sklepów, zobaczyłam, sprawdziłam w internecie, spytałam Natalie o zdanie i odebrałam :-)

W koncu zakupilismy:-)
Jest super, kolor sie podoba i to co chcielismy ma isofix
http://www.tomi.pl/szczegoly/8576/romer_fotelik_kidfix_martin_2009_trendline_warszawa

reklama
czy któraś z was zdecydowała się na cybexa? albo zna kogoś kto posiada? podobno ma odchylane siedzenie i cena przyzwoita. nawet nie mam gdzie na żywo obejrzeć :no:

Do góry