reklama
tusiekn
Fanka BB :)
My zastanawiamy sie nad romerem albo maxi cosi, ale chcialabym z isofixem, a ten allegrowicz to tylko chicco sprzedaje? ale chyba wszystkie te foteliki do 36 kg sa takie same jesli chodzi o to ze sa troche nizsze i pytam czy nie za nisko bo Tusiek wkurzalby sie jakby malo widzial. Tylko jak te pasy sie zaklada? Specjalnie jakos sie montuje pomiedzy barki pas samochodowy czy zapina sie normalnie tak jak my zapinamy? Kasiu jakby co to podaj mi tego allegrowicza na priva
Cięzko dostać fotelik z isofixem, ale widziałam same isofixy,które można domontować do fotelika. Wydaje mi się,że pas w fotelikach z grupy 15-36 zawsze montje się tak samo,czyl podobnie jak u dorosłych.najlepiej idźdo sklepu i obejrzyj ,porównaj.
mikusia84r
Entuzjast(k)a
dziewczyny ja ostatnio zakupiłam Cybex Solution
Fotelik CYBEX SOLUTION 2009 15-36kg dost. od reki (584861236) - Aukcje internetowe Allegro
polecam
łatwy montaż, pas nie ma stycznosci z szyją dziecka, stabilny w aucie, no i cena jak za jakosc naprwde niska
Fotelik CYBEX SOLUTION 2009 15-36kg dost. od reki (584861236) - Aukcje internetowe Allegro
polecam
łatwy montaż, pas nie ma stycznosci z szyją dziecka, stabilny w aucie, no i cena jak za jakosc naprwde niska
Doxa
Wczoraj oglądałam foteliki 15-36kg w Świecie Dziecka - tak, tak Oli jeszcze jeździ w takim do 18kg, jakoś mało wyrośnięte mam dziecko czy co? Do ogródka w Ikea też jeszcze nie wchodzi, bo nie sięga linni ... ehhh Wracając do fotelików, te Cybexy całkiem są fajne, zwłaszcza model Solution X mi się spodobał. Muszę jeszcze popatrzeć na Wasze typy i poczytać opinie...
reklama
Doxa
Cena obydwu w zasadzie taka sama. Magdusiek czemu akurat maxi cosi? Powiedz mi, czy faktycznie to oparcie się odchyla? Próbowałaś z Natalią w foteliku rozłożyć go?
Kasiek a Tobie co się podobało w Cybexie i czemu jednak nie? Gość w sklepie mówił mi, że Cybex ma najszersze siedzisko, a biorąc pod uwgę, że ten fotelik (potem sam podpupnik) ma służyć do 12 r.ż. to się zastanawiam ... w końcu przez 9 lat będą w nim nasze dzieci jeździły.
Kasiek a Tobie co się podobało w Cybexie i czemu jednak nie? Gość w sklepie mówił mi, że Cybex ma najszersze siedzisko, a biorąc pod uwgę, że ten fotelik (potem sam podpupnik) ma służyć do 12 r.ż. to się zastanawiam ... w końcu przez 9 lat będą w nim nasze dzieci jeździły.
Podziel się: