reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Fotelik Samochodowy.

my mamy römer king k03 (starszy model obecnego kinga ts)
niestety nie wracaliśmy z nim z Niemiec, bo mąż zabrał go do Polski, więc nie wiem jak się sprawdza w trasach 750km, ale ogólnie Michaś jest z niego zadowolony, ja również.

reklama
A my jeszcze jeździmy w starym foteliku...
Zuzka to taki okruszek, że właściwie dopiero teraz zaczyna jej wystawać główka.
Ale myślę że na dniach coś zakupimy, bo to przecież pannica już i pewnie będzie miała lepsze widoki w podróży...:tak:
Przejrzę Wasze typy, może już będę miała gotowy wybór;-)​

Michałowi ze starego jeszcze nie wystaje ale nie da się w nim jeździć na siedząco, a leżeć to on już nie chce:no:

My mamy Maxi Cosi Priori. Polecam

Żałuję tylko, że nie ma takich pasów jak Maxi Cosi Tobi, które bardzo ułatwiają wsadzanie Maluchów (nie ma opcji, że na nich usiądzie)

A co myślicie o używanych fotelikach? Nie mam jakoś zaufania, ale oglądałam całkiem fajny i w dobrym stanie Maxi Cosi Priori. Jeśli już bym rozmyślała taki wybór to na co miałabym zwrócić uwagę?:confused:

A z nowości to upatrzyłam właśnie Maxi Cosi Tobi. Ponoć teraz bije rekordy popularności...​

No właśnie ja oglądałam taki fotelik od znajomych znajomych. Wiem napewno że jest bezwypadkowy, ale co jeszcze powinnam sprawdzić...:confused:

reklama
hmm... pasy czy nie są nigdzie przetarte, czy nie ma pęknięć (mogą się zdarzyć nie tylko w wypadku), od strony technicznej jak się sprawdza np zmiana pozycji (czy możesz zmienić w trakcie jazdy jak dziecko zaśnie czy musisz się zatrzymywać), bo jak masz kupić, to tak, żeby potem sobie w brodę nie pluć;-)na razie tyle mi przychodzi do głowy, bo np pokrowiec zawsze można zaszyć, zakleić lub wymienić

Do góry