No i kupiliśmy ten używany fotelik. Mnie sie bardzo podoba i jest w super stanie. Ale czekamy na zwrot pieniążków z podatku i kupimy Zuzce nowy. Mąż nie bardzo przekonany do używanych rzeczy a i w sklepie naoglądał się nowych. Już upatrzył Bebe Conforta ten obrotowy. Ja stawiałabym na MCTobi, ale nie wiem na czyim stanie... Pewnie będzie tak jak z wózkiem
reklama
I my wreszcie przesiadamy Czarka do większego fotelika ( MC Priori XP), wagowo i wzrostowo jeszcze mieści się w kubełku, ale wyciąga szyję by poobserwować świat za oknem, a i czeka nas długa trasa w przyszłym tygodniu więc będzie podróżował w większym komforcie :-)
Hmmm to nie wiem - kupiliśmy kolor/wyściółkę "Trail" ale pojęcia nie mam, czy to jest "top line" Sprzedawca jakoś nie wspomniał... Jednak rzeczywiście, zauważyłam że różne kolory to też różne materiały (czasem bardzo niefajne ).
edit - doszperałam się, jednak nie mamy top line (nie wiem czy znalazłam wszystkie dostępne kolory, ale te które znalazłam to są... dość zdecydowane ;-))
edit - doszperałam się, jednak nie mamy top line (nie wiem czy znalazłam wszystkie dostępne kolory, ale te które znalazłam to są... dość zdecydowane ;-))
Olla
Melowa mamusia:)
O matko jedynajaka cena tych fotelikow!!!!
No ale bezpieczenstwo naj naj
Wersia top line oczojebliwa,faaajowa:-)*(esia tak delikatnie to ujela...prawdziwa dyplomatka,ja pewnie sie naraze oczojebliwym okresleniem heheh)
Ja dostalam w spadku fotelik Mamas and Papas,malej sie podoba i ponoc super bezpieczny...taki szaro bury ale darowanemu...(wolalabym kolorki top line,szczegolnie ten zielono-rozowy //(*_*)\\ )
No ale bezpieczenstwo naj naj
Wersia top line oczojebliwa,faaajowa:-)*(esia tak delikatnie to ujela...prawdziwa dyplomatka,ja pewnie sie naraze oczojebliwym okresleniem heheh)
Ja dostalam w spadku fotelik Mamas and Papas,malej sie podoba i ponoc super bezpieczny...taki szaro bury ale darowanemu...(wolalabym kolorki top line,szczegolnie ten zielono-rozowy //(*_*)\\ )
reklama
E
efilo
Gość
Nazwijmy kolorek żywym i niebanalnym.
a oto i on: :-)
a oto i on: :-)