reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotelik Samochodowy.

No i kupiliśmy ten używany fotelik. Mnie sie bardzo podoba i jest w super stanie. Ale czekamy na zwrot pieniążków z podatku i kupimy Zuzce nowy. Mąż nie bardzo przekonany do używanych rzeczy a i w sklepie naoglądał się nowych. Już upatrzył Bebe Conforta ten obrotowy. Ja stawiałabym na MCTobi, ale nie wiem na czyim stanie... Pewnie będzie tak jak z wózkiem:wściekła/y:

reklama
anielap ja rozumiem Twojego męża - mam złe doświadczenia z kupowaniem używanych rzeczy (wtopiłam z wózkiem) i już na pewno nigdy nic "dużego" używanego - nawet z pewnego źródła - nie kupię :baffled:

I my wreszcie przesiadamy Czarka do większego fotelika ( MC Priori XP), wagowo i wzrostowo jeszcze mieści się w kubełku, ale wyciąga szyję by poobserwować świat za oknem, a i czeka nas długa trasa w przyszłym tygodniu więc będzie podróżował w większym komforcie :-)

My też mamy Maxi Cosi Priori Fix i jesteśmy bardzo zadowoleni, a dzięki podpowiedzi naszego niezawodnego eksperta Efilka mamy wersję top line i Franiowi jest bardzo wygodnie.

Hmmm to nie wiem - kupiliśmy kolor/wyściółkę "Trail" ale pojęcia nie mam, czy to jest "top line" :sorry2: Sprzedawca jakoś nie wspomniał... Jednak rzeczywiście, zauważyłam że różne kolory to też różne materiały (czasem bardzo niefajne :dry:).

edit - doszperałam się, jednak nie mamy top line (nie wiem czy znalazłam wszystkie dostępne kolory, ale te które znalazłam to są... dość zdecydowane ;-))

O matko jedyna:szok::szok::szok::szok::szok::szok:jaka cena tych fotelikow!!!!:szok:
No ale bezpieczenstwo naj naj:tak:
Wersia top line oczojebliwa:-D,faaajowa:-)*(esia tak delikatnie to ujela...prawdziwa dyplomatka,ja pewnie sie naraze oczojebliwym okresleniem heheh:laugh2:)

Ja dostalam w spadku fotelik Mamas and Papas,malej sie podoba i ponoc super bezpieczny...taki szaro bury ale darowanemu...(wolalabym kolorki top line:rofl2:,szczegolnie ten zielono-rozowy //(*_*)\\ )

Olla to musiałabys Efilka odwiedzić, ona ma różwo zielony. Franek ma kolor circiut :-) Dostalismy gratis nakładkę pilot i Franio bardzo szczęśliwy :-D

reklama
Nazwijmy kolorek żywym i niebanalnym. :-D

a oto i on: :-)
0171212e50b683ee.jpg

Do góry