reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Fostimon 75 i Mensinorm 75

AniaAneczka

Początkująca w BB
Witam! Kochane, lekarz przepisał mi tym razem od 2 dnia cyklu przez 10 dni FOSTIMON 75 I MANSINORM 75 codziennie.
Czy któraś z Was miała do czynienia z tymi lekami ( zastrzykami)? Czy któraś z Was zaszła w ciążę dzięki nim?
🌷

reklama
Aniu,to sa leki do stymulacji jajnikow przed in vitro.Zapraszam do nas na Kto po in vitro.Rozumiem ze tez ich do stymulacji uzywasz?

Aniu,to sa leki do stymulacji jajnikow przed in vitro.Zapraszam do nas na Kto po in vitro.Rozumiem ze tez ich do stymulacji uzywasz?
No właśnie do in vitro nie jestem przygotowywana, bynajmniej lekarz mi o in vitro nic nie wspominał. O inseminacji również nie.. W 7-9 dzień cyklu mam się pojawić na wizycie na usg zobaczyć czy wgl cos się dzieje po zastrzykach. Kazał współżyć i tylko tyle.

To ciekawe, że lekarz przepisał Ci leki typowe do stylumacji przed ivf. Daj znać, czy uda Ci się zajść dzięki nim w ciążę naturalną. Sama jestem ciekawa :)Pozdrawiam!

Do góry