reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Złe wyniki moczu - antybiotyk

Olafasola1990

Fanka BB :)
Cześć! Jestem w 10+2 tygodniu ciąży. W moczu wyszły mi bakterie, leukocyty i erytrocyty (w osadzie) i ginekolog przepisał mi Monural. Gdzie nie czytałam to jest jedna saszetka a mi lekarz kazał brać 2 dni. Trochę się obawiam i chciałam aby któraś z Was mi napisała, która brała ten antybiotyk, jak to u niej wyglądało i ile dnia brała? Wszystko przeszło bezpiecznie?

reklama
Cześć! Jestem w 10+2 tygodniu ciąży. W moczu wyszły mi bakterie, leukocyty i erytrocyty (w osadzie) i ginekolog przepisał mi Monural. Gdzie nie czytałam to jest jedna saszetka a mi lekarz kazał brać 2 dni. Trochę się obawiam i chciałam aby któraś z Was mi napisała, która brała ten antybiotyk, jak to u niej wyglądało i ile dnia brała? Wszystko przeszło bezpiecznie?
Ja też miałam 2 dawki brać, czyli na 2 dni 😉 wszystko było ok 😀

To moze przedzwon do lekarza jutro i dopytaj?
Bo co, weźmiesz mniej niż zalecone, bo tak powiedzą na forum?

reklama
reklama
Do góry