reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

forumowe koszulki

wlasnie mialam wam cos napisac - wczoraj kupilam sobie w reserved 2 swietne koszulki ... nie strikte ciazowe ale takie idealne na dlugosc ze na brzuszku ladnie beda sie ukladac (jak kupilam XL) - cena spoko - 29zl za 2 sztuki!!! - i bede chciala sobie zrobic na nich jakies fajne hafty ... jeden bedzie na 100% "żaba inside" a nad drugim mysle bo w sumie koszulki swietne i bede je mogla wykorzystac po ciazy wiec moze cos neutralnego z logo BB ??

ale polecam jak macie reserved blisko ...

reklama
WP_20140202_001[1].jpg ja ostatnio zamówiłam sobie taka na Allegro i się troszkę rozczarowałam,na zdjęciach na aukcji ta bluzeczka była taka dopasowana do brzuszka, jak ciążowa specjalna, ale okazało się, że to najzwyklejsza koszulka i tak na dole odstaje, muszę ja chować w spodnie i wtedy ładnie wygląda dopiero:wściekła/y:

Załączniki

• WP_20140202_001[1].jpg
    WP_20140202_001[1].jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 216
mea, a możesz podesłać fotkę bądź linka tych koszulek? ;-)

fote moge jutro zrobic ale to nie wyglada jakos specjalnie ... łot zwykla koszulka tylko ladnie dopasowuje sie do sylwetki - wlasnie mi nie odstaje na dole ... zaloze jutro to same zobaczycie :)

ja chce wlasnie taka jedna sobie zrobic z napisem "żabka inside" a nad druga ciagle kombinuje ... zastanawiam sie czy nie zrobic czegos uniwesalnego co bede po ciazy mogla nosic bo koszulki tej jakosci spokojnie sie bedzie dalo nosic potem :)

ja w h&m kiedys kupilam fajne koszulki tez po ciazy nosilam do teraz, nawet mam na sobie wlasnnie . Ale nie moge w polsce trafic. takie niby zwykle na ramiaczkach w 2-packu. Naprawde swietna jakosc.

Monisia może po prostu za duży rozmiar i dlatego tak wygląda, ale spoko teraz jest taka luzacka, jak dla ciężarówki - skejciary, z tego co kojarze lubisz takie klimaty? :-) za kilka tygodni będzie opięta więc masz w sumie dwa w jednym, luźną koszulkę mamy skejcika i w późniejszym okresie dopasowaną do brzucholka :cool2:

ja dziś na allegro oglądałam ciążowe z aplikacjami ale jakoś nie mogę się zdecydować na żadną...

reklama
Do góry