reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Forum- propozycje, uwagi, sugestie

reklama
Nina27, aneteczka, anetka - dziękuję za tak wielkie wyróżnienie - to bardzo, bardzo miłe:-):-):-).. ale i ja nie wiem czy podołam:sorry::sorry::sorry:.
Jednak póki co nie mowię definitywnie NIE - bo w końcu we 3 damy jakoś radę??

w końcu mam czas się wypowiedzieć..
Ankzoc głuptasku Ty ...przeciez nie zrobiłaś nic złego . Postąpiłas bardzo dobrze i jestem jak najbardziej za tym bys panowała nam Ty i tylko Ty bez osób nieznających tematu. Bo to co zrobiła Sheppy było nie fair...

Popieram równiez kwestię pomocy Tobie z reszta już wczesniej było coś o tym...

aaa i jak najbardziej popieram kandydaturę naszej wredotki Moniq i plasterka miody Agi_k_m, bo na siebie głosować mi nie wypada a tym które to zrobiły bardzo dziękuję :-):-):-) a tak w ogóle tk mi się w oczy rzuciło.. zobaczcie jaki team...
sumienna Ankzoc
wredotka Moniq
łagodząca spory aga
i szczera do bólu ja :-D
echhh aż szkoda ze cztery modki to za dużo :-D:-D:-D

marzena80- spoko, w sumie dla mnie to żaden problem, bo moderowanie to nie jest ciezka fizyczna praca :-D
Wiesz i tak byłaś jedyną moderatorką. i widzę, że już jesteś jedyną moderatorką:tak:!!! Ale chodzi mi też o to czy dziewczyny nie mają mi za złe, że trochę wzięłam sprawę w swoje ręce i wykluczyłam dwie pozostałe moderatorki... Wybaczycie???

Wiesz i tak byłaś jedyną moderatorką. i widzę, że już jesteś jedyną moderatorką:tak:!!! Ale chodzi mi też o to czy dziewczyny nie mają mi za złe, że trochę wzięłam sprawę w swoje ręce i wykluczyłam dwie pozostałe moderatorki... Wybaczycie???
może tak...ja podziękuję bo zrobiłaś kawał dobrej roboty :-)

Confi, dzięki .. wredna jesteś prawie :-p:-p:-p jak ja :-D i prawie :-p:-p:-p tak samo kochana:-D

Jeśli chodzi o mnie, to ja chętnie oddam swoją kandydaturę Confi, jeśli Ona chce :tak:

reklama
Dziękuję za jednyną odpowiedz...

Miło mi, że ktoś tu w ogóle pamięta o moim istnieniu...

Marzenko - ja też pragnę Ci podziekowac!!! bardzo bardzo PODZIĘKOWAĆ!!!

a co drugiej sprawy...
wydaje mi się, że Ty idealnie pasowałabyś do stanowiska - jesteś na wszystkim 3 forach majowych!!! Poza tym Twoja praca zezwala na częsty wgląd w forum a to duży plus:tak::tak::tak:!!!

Do góry