reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

Wszędzie są ograniczenia do 100-150 mega. A ja mam prawie 1 gigowy film, trwa 4 minuty. Mogę wobec tego tylko liczyć na YouTube, nastawiłam i się ładuje, a jak do jutra się nie uda, to będę musiała podzielić film na części, a tak mi się nie chce w to bawić :sorry:

reklama
Kasiad, czy to ten film gdzie Oli opowiada bajkę o teletubisiach? Natrafiłam na niego na YouTube. Oliwka oczywiscie cudna i starsza od Mai o rok.

Kasiad, czy to ten film gdzie Oli opowiada bajkę o teletubisiach? Natrafiłam na niego na YouTube. Oliwka oczywiscie cudna i starsza od Mai o rok.
Tak, to ten :tak: Jednak się wgrał na YouTube, choć mi napisało informację, że nie udało się :confused:

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=M3csWN2RSnM]YouTube - Oli 22 miesiące - rozmowa o bajkach[/ame]

Oli to naprawde madra dziewczynka:tak: Jenni to nawet by tyle na miejscu nie usiedziala a co mowic o jeszcze o mowieniu:sorry:

Dzięki, choć na filmikach jest wyjątkowo małomówna, bo zaczęła ostatnio się wstydzić kamerki, nie wiem nawet czemu. Najbardziej to jej zażenowanie widać na drugim filmiku, który udało mi się wrzucić:
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=xxQdCIfQ9hg"]YouTube - Oli i Lulek - 22 miesiące.avi[/ame]
Przyjrzyjcie się jakie łapie mety i jak oczami przewraca :-D

Jeszcze zostały mi 3 filmiki do wrzucenia na YouTube, jak się uda to będę po kolei wklejać.

:szok: a nie 4 godziny:confused: Może lepiej go jakoś skompresować?
No muszę na tym popracować, bo coś mi się w tym programie, którym obrabiam filmy namieszało w ustawieniach i teraz robi takie giganty.

Bylo widac ze Oli sie wstydzi a jakie miny robi z wrazenia chyba kotka niekochala:-D a Lulek cierpliwy syjamik:tak:

Kasiad ależ Ty masz już duużą i mądrą Córcię:tak: Jesteśmy z mężem pełni podziwu dla jej zdolności, mimo że się wstydzi i pewnie normalnie nawija dużo więcej. Zastanawiamy się czy Victor za rok będzie potrafił tyle, co Oli teraz:sorry::rofl2: No cóż każde dziecko rozwija się indywidualnie w swoim tempie;-)

reklama
Mi sie udalo wgrac filmik w 10 minut:tak:
[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=JCnN22EJpUI]YouTube - Jenni w suszarce :)[/ame]

Do góry