reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

reklama
A na tym filmie ta pani w jasnym sweterku to moja mama, facet w krawacie to mój tata, a ten długi chłop w czarnej bluzie to mój syn Patryk.

Kasiad zacznę od tego, ze Oliwka świetnie juz chodzi!!! Wspaniałą dziewczynka!!!

A co do krzywych nóg, to sie nie martw, bo na pewno sie wyprostuje, poza tym o nie są az takie krzywe!!! Dzieci takie maja, ale to z wiekiem sie zmienia..:tak::tak:.

Kasiad ja myślałam, że wszystkie małe dzieci tak chodzą, bo mają pieluchę między nogami:-p Nie mam jeszcze porównania, bo mój Victor jeszcze sam nie chodzi, więc nie wiem czy te jej nóżki są faktycznie krzywe. W każdym razie bardzo ładnie już sama chodzi i naprawdę wygląda na sporo starszą niż jest:tak:;-) Uwielbiam patrzeć na małe dziewczynki w takich eleganckich sukieneczkach jak ma Oli:tak:

Kasiad wszystkie male dzieci takie nogi maja maja wiecznie pampersa i nawet jak siedza nabieraja beczkowego wygladu a jak dziecko sie pusci bez pampersa to mu sie calkiem inaczej chodzi takze nieprzejmuj sie beda z czasem proste:tak:

Dzięki dziewczyny. Trochę się zmartwiłam, bo moja Paulina miała strasznie krzywe nogi, wyprostowały jej się, ale nawet lekarze w to nie wierzyli, a ile się nalatałam z nią na rehabilitacyjne ćwiczenia nawet nie wspomnę :no: Jednak Oli nie ma aż tak krzywych jak Paulina miała napewno.

Kasiad Kubuś jak stoi wygląda bardzo podobnie i nie myślę,że nasze dzieciaczki mają krzywe nóżki.Męża siostrzenica miała bardzo widoczne krzywe nóżki,a ortopeda kazał sie nie martwić,bo z wiekiem to się zmienia.No i była to prawda,mała ma 3 lata i nogi proste,jak modelka.

Ja nie widze żeby miała krzywe nogi ale normane jak każde dziecko zaczynające chodzić fakt stawia nóżki szeroko ale myślę że pampers i to że to poczatki chodzenia robią swoje bo im szerzej stawia nóźki tym pewniej idzie i może dlatego tak ci się Kasiad wydaje :tak:

reklama
Do góry