reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

Oli super juz chodzi :tak::-D

a co do Emilki i Rokusa to on bardzo jest taki delikatny jak chwyta chlebek od Emili to można powiedzieć że jednym ząbkiem ;-) a najśmieszniej wygląda to jak Emilka zabiera mu kromkę i skubie dla niego okruszki a sa tak maleńkie że on nie może ich chwycić :-D

reklama
Emilka z psinka cudowna.....jaki ten psiak milusi dla niej:szok::-D
Oliwcia CHODZI juz bardzo dobrze:tak::-)A jaka radosc jest na jej buziuni przy tym:-D

Super filmiki no bo dzieciaczki superowe :-)
Tosieńka pieknie zajada kiełbaskę i chlebek - widać, że jej smakowało :-) nie wiem kiedy ja sie doczekam takiego widoku....:sorry2::-(
Emilka jak zawsze zachwycajaca i jak pieknie sie bawi z pieskiem, no i podziwiam, że piesek taki cierpliwy i delikatny -- super:-)
a Oli juz jak pieknie chodzi :szok: super sobie radzi i jaka szczęśliwa przy tym :-)

Gosia, nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie szczęście masz mając takiego psa!!! Emilka suuuuper się z nim bawi!!!! Ja to muszę na naszego bardzo uważać, bo wiem, że gdyby Go Staś złapał za ogon, to mógłby ugryżć, albo przynajmniej ostro by zareagował wystraszając Stasia....A u Was.... prawdziwa przyjaźń kwitnie!!

Kasiad,
ja jestem w szoku jak Oliwcia chodzi!!!! Niesamowitą masz córeczkę!!!

A tu brudny Staś nauczył się przytakiwać;-)
YouTube - Staś się zgadza:)

Super Staś przytakuje, tak mocno całą głową :tak::-D
Oli przytakuje też, tyle, że delikatniej tą głową macha i mówi przy tym "yhm".
A co do chodzenia to dziś zrobiła się odważniejsza i zaczęła biegać.

reklama
Do góry