Kochani!
Jestem mama 20 msc Natanka <3 od dnia jego narodzin zmieniło się wszystko ! Często mi się zdarza że chodzę jak najęta i filmuje jak dzielnie sobie radzi w tym dużym dla niego świecie
Też tak macie??
Uwielbiam wracać do momentów jak był taką małą kruszynką, jak zaczynał smakować pierwsze potrawy i było krzywienie się i plucie
jak zaczął stawiać pierwsze kroki! Są to niesamowite momenty w życiu Rodziców i chciałabym mieć pamiątkę i mój zbiór robi się na prawdę pokaźny
Reasumując chciałabym miec tutaj takie miejsce byśmy mogli dzielić się swoimi zdobyczami, każda mama chce się czasem pochwalić swoim dzieciątkiem i jest to jak najbardziej normalny odruch! Znajdą się tu tacy rodzice? Macie jakieś śmieszne, ciekawe poczynania Waszych pociech? Zachęcam Was do wrzucania, komentowania i oglądania
Jako pierwsza zapraszam Was do oglądnięcia naszych poczynań, stawiamy dopiero "pierwsze kroki" ale obiecujemy że z czasem się rozkręcimy <3
Zapraszam!
Jestem mama 20 msc Natanka <3 od dnia jego narodzin zmieniło się wszystko ! Często mi się zdarza że chodzę jak najęta i filmuje jak dzielnie sobie radzi w tym dużym dla niego świecie
Jako pierwsza zapraszam Was do oglądnięcia naszych poczynań, stawiamy dopiero "pierwsze kroki" ale obiecujemy że z czasem się rozkręcimy <3