reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki naszych dzieci

Kochani!
Jestem mama 20 msc Natanka <3 od dnia jego narodzin zmieniło się wszystko ! Często mi się zdarza że chodzę jak najęta i filmuje jak dzielnie sobie radzi w tym dużym dla niego świecie
icon_biggrin.gif
Też tak macie??
icon_biggrin.gif
Uwielbiam wracać do momentów jak był taką małą kruszynką, jak zaczynał smakować pierwsze potrawy i było krzywienie się i plucie
icon_biggrin.gif
jak zaczął stawiać pierwsze kroki! Są to niesamowite momenty w życiu Rodziców i chciałabym mieć pamiątkę i mój zbiór robi się na prawdę pokaźny
icon_biggrin.gif
Reasumując chciałabym miec tutaj takie miejsce byśmy mogli dzielić się swoimi zdobyczami, każda mama chce się czasem pochwalić swoim dzieciątkiem i jest to jak najbardziej normalny odruch! Znajdą się tu tacy rodzice? Macie jakieś śmieszne, ciekawe poczynania Waszych pociech? Zachęcam Was do wrzucania, komentowania i oglądania
icon_smile.gif

Jako pierwsza zapraszam Was do oglądnięcia naszych poczynań, stawiamy dopiero "pierwsze kroki" ale obiecujemy że z czasem się rozkręcimy <3
Zapraszam!

reklama
Hej :) Ja od kwietnia jestem mamą i mam fioła na punkcie uchwycenia każdej chwili życia mojego dziecka :p Co chwila kończy mi się pamięć w telefonie i już mąż kupił mi nawet większą kartę pamięci :D. Dzieci tak szybko się rozwijają a każda chwila jest wyjątkowa. Kiedyś mamy nie miały możliwości nagrywania i robienia zdjęć, więc korzystajmy z tego co mamy, te chwile już nie wrócą i warto je uchwycić. Bardzo fajny i miły temat.

Fajny temat ale dla rodziców i do oglądania w zaciszu domowym. A już na forum to ja nie chciałabym żeby poczynania mojego dziecka były oglądane i komentowane. Nie wyobrażam sobie tego dziecka które podrośnie i zrozumie że potraktowane bylo jak małpka w cyrku. Może jak np.kobieta podoba się swojemu mężowi to też powinien ją filmować i wrzucać filmiki do internetu żeby się pochwalić żeby inni mogli ją oglądać podziwiać i komentować . . . To jest moje zdanie a każdy ze swoim bezbronnym dzieckiem może robić co chce...chociaż KAŻDY ma prawo do ochrony swojego wizerunku

Do góry