reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

F O T O błoto ;-)

reklama
mam pytanie do taty Paris
co to jest WB i jaki daje efekt zwiększanie go na plus jaki na minus wiem że już gdzieś topisałeś ale dobrze by było żebym miala to tutaj bo mam skleroze hihihihih i co zrobić żebym nie robi ła mi sie taka oprawa ciemna wokół postaci tak jak na jednym zjdeciu które dzis zamiesciałm w galeryjce dziekuje zgóry za wyjasnienia

Mel, bardzo wam dziękuję..

Aparat wygląda super, mam nadzieję, że robi równie dobre fotki.A właśnie, może "tata Paris" zna jakąś stronę, gdzie są zademonsrowane możliwości tego cacka-chodzi mi o zdęcia of course ;D

Będę wdzięczna...

Bardzo dziękuję Parisowym Rodzicom za linka.W marcu Jacka brat jedzie do Stanów, to pewnie złożymy zamówienie...
Trochę się obawiam, czy dam radę ustawić wszystko w aparacie na tyle szybko, żeby uchwycić "magiczną chwilę", bo w automacie w ogóle nie trzeba o tym myśleć- co jest i plusem i minusem
Czy ewentualnie jeszcze jakieś aparaty wchodzą w grę?W tej cenie oczywiście...

reklama
Do góry