reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Nie wiem gdzie to wstawić, ale skoro tu o angielskim to dodam tutaj.
Na moim kanale w youtube jest sporo fajnych filmików z angielskim sama ich słucham z chłopcami i wchodzi do głowy bardzo szybko.
nie wiem czy ten link będzie działać:
Agnieszka Szojer - YouTube
Na moim kanale w youtube jest sporo fajnych filmików z angielskim sama ich słucham z chłopcami i wchodzi do głowy bardzo szybko.
nie wiem czy ten link będzie działać:
Agnieszka Szojer - YouTube
Jak chcecie się pośmiać to obejrzyjcie:
Funniest Commercials - YouTube
Moi uczniowie uwielbiają te, jak będziecie chciały więcej to dajcie znać bo sporo filmików wykorzystuję na rozgrzewkę.
Jeśli macie coś fajnego to będę wdzięczna jeśli podrzucicie
How to be awesome during an Exam - YouTube
"Welcome Home" - Daniel Cloud Campos - YouTube ( przy tym np uczniowie mają np. wypisać czynności które wykonał)
hu is the new leader of china starting pres.bush - YouTube
(trochę tu przekleństw, ale przynajmniej pamiętają o długich i krótkich samogłoskach
The Italian Man Who Went To Malta [FULL VERSION] - YouTube
Funniest Commercials - YouTube
Moi uczniowie uwielbiają te, jak będziecie chciały więcej to dajcie znać bo sporo filmików wykorzystuję na rozgrzewkę.
Jeśli macie coś fajnego to będę wdzięczna jeśli podrzucicie
How to be awesome during an Exam - YouTube
"Welcome Home" - Daniel Cloud Campos - YouTube ( przy tym np uczniowie mają np. wypisać czynności które wykonał)
hu is the new leader of china starting pres.bush - YouTube
(trochę tu przekleństw, ale przynajmniej pamiętają o długich i krótkich samogłoskach
The Italian Man Who Went To Malta [FULL VERSION] - YouTube
aniez
Fanka BB :)
Lubię poczytać, czasem się pośmieję, czasem zobaczę różnice kulturowe czyli "Zielona inaczej"
Kielbasa Stories
Kielbasa Stories
Aniez super stronka, dzięki!!
Ja właśnie szukam śmiesznych reklam jako rozgrzewkę na jutrzejsze zajęcia o zakupach, reklamach i znalazłam to:
Zerknijcie na reklamę nr 7
Top 10 Funny commercials of all time - Best 2013 - YouTube
Puszczam im niektóre z kilku zestawów.
Ja właśnie szukam śmiesznych reklam jako rozgrzewkę na jutrzejsze zajęcia o zakupach, reklamach i znalazłam to:
Zerknijcie na reklamę nr 7
Top 10 Funny commercials of all time - Best 2013 - YouTube
Puszczam im niektóre z kilku zestawów.
reklama
Podziel się: