SzklanaKulka
Fanka BB :)
Przepraszam, wczoraj pamiętałam, dzisiaj już jak wstałam napisać posta to pomroczność napadłaNo napisałam, że syn zaraz skończy 1.5 roku więc raczej dobrze. Chociaż to taki szogun, że faktycznie różnie można myśleć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, wczoraj pamiętałam, dzisiaj już jak wstałam napisać posta to pomroczność napadłaNo napisałam, że syn zaraz skończy 1.5 roku więc raczej dobrze. Chociaż to taki szogun, że faktycznie różnie można myśleć![]()
uważam że miedzy 1 a 3 testem jest ogromna różnica , nawet między 2 a 3 widać różnicęPierwszy beta 35
Trzeci beta 131
Dużej różnicy nie ma a beta rosła
Ostatni pasek to beta 600
pink strumieniowy jest z wieczora a te paskowe z rana ? Po tych testach wygląda jakby bladły jednak nie można oceniać tego po kresce tym bardziej na różnych firmach . Najlepiej jak pójdziesz jutro na krew i po 2 dniach powtórzysz bo tak można gdybać . Tak jak piszesz luteina napewno może podtrzymywać coś co normalnie by już się oczyściło ,jednak pewności nie maszTesty wyglądają tak.. (ogólnie dwa od dołu paskowe) ten przedostatni z wieczora, ten ostatni dzisiaj z rana. Bardziej obstawiałam że przy takim wieczornym bladziochu to dziś rano będzie biel wizira i początki okresu. Może trzymam to siłą luteina? Chyba się jednak jutro poranek zacznie betąjak wieczorem znowu wyjdzie mi taki bladzioch to jutro zrobię wynik.
one są tej samej firmy a @SzklanaKulka też 4 różne marki i wartościuważam że miedzy 1 a 3 testem jest ogromna różnica , nawet między 2 a 3 widać różnicę
No tak jakby bledną, ale właśnie - różne testy, różne pory, a wczoraj jeszcze tak jak zawsze mało pije to wypiłam wyjątkowo dużo i sikałam może z 5 razypink strumieniowy jest z wieczora a te paskowe z rana ? Po tych testach wygląda jakby bladły jednak nie można oceniać tego po kresce tym bardziej na różnych firmach . Najlepiej jak pójdziesz jutro na krew i po 2 dniach powtórzysz bo tak można gdybać . Tak jak piszesz luteina napewno może podtrzymywać coś co normalnie by już się oczyściło ,jednak pewności nie masz
Dokładnie. Nie mniej jednak trzymamy mocno kciuki zeby w końcu się udałoMy Ci zarazki ciążowe wysyłałyśmy ale jedyne co może potwierdzić to sama wiesz co![]()