reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ektopowe babeczki gotowe na ploteczki

reklama
Testy wyglądają tak.. (ogólnie dwa od dołu paskowe) ten przedostatni z wieczora, ten ostatni dzisiaj z rana. Bardziej obstawiałam że przy takim wieczornym bladziochu to dziś rano będzie biel wizira i początki okresu. Może trzymam to siłą luteina? Chyba się jednak jutro poranek zacznie betą 👀 jak wieczorem znowu wyjdzie mi taki bladzioch to jutro zrobię wynik.

Załączniki

• IMG_0954.jpeg
    IMG_0954.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Pierwszy beta 35
Trzeci beta 131
Dużej różnicy nie ma a beta rosła
Ostatni pasek to beta 600

Załączniki

• IMG_4154.jpeg
    IMG_4154.jpeg
    113,6 KB · Wyświetleń: 16
Testy wyglądają tak.. (ogólnie dwa od dołu paskowe) ten przedostatni z wieczora, ten ostatni dzisiaj z rana. Bardziej obstawiałam że przy takim wieczornym bladziochu to dziś rano będzie biel wizira i początki okresu. Może trzymam to siłą luteina? Chyba się jednak jutro poranek zacznie betą 👀 jak wieczorem znowu wyjdzie mi taki bladzioch to jutro zrobię wynik.
pink strumieniowy jest z wieczora a te paskowe z rana ? Po tych testach wygląda jakby bladły jednak nie można oceniać tego po kresce tym bardziej na różnych firmach . Najlepiej jak pójdziesz jutro na krew i po 2 dniach powtórzysz bo tak można gdybać . Tak jak piszesz luteina napewno może podtrzymywać coś co normalnie by już się oczyściło ,jednak pewności nie masz

pink strumieniowy jest z wieczora a te paskowe z rana ? Po tych testach wygląda jakby bladły jednak nie można oceniać tego po kresce tym bardziej na różnych firmach . Najlepiej jak pójdziesz jutro na krew i po 2 dniach powtórzysz bo tak można gdybać . Tak jak piszesz luteina napewno może podtrzymywać coś co normalnie by już się oczyściło ,jednak pewności nie masz
No tak jakby bledną, ale właśnie - różne testy, różne pory, a wczoraj jeszcze tak jak zawsze mało pije to wypiłam wyjątkowo dużo i sikałam może z 5 razy 🤣 no ale ten dzisiejszy poranny to liczyłam że będzie już konkretny.

reklama
Do góry