reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Eko mama

reklama
z tymi szczepionkami to argument mają taki że po co szczepić jak nie ma tych chorób, ale dlaczego nie ma tych chorób ? bo są szczepienia i koło się zamyka. Nie będzie szczepień to zaczną się epidemie gruźlicy, krztuśca itp

no wlasnie ariska uwazam tak jak Ty....moim zdaniem szczepienia sa potrzebne...a we wszytskim trzeba znalezc zloty srodek tak jak pisala ribi.

malutka
jestem w szoku tego kubeczka....nie sadzilam ze cos takiego mozna wymyslic:-)

Ja też uważam że szczepienia są ważne i tak jak każda z was boję się powikłań, ale jak zdecydowałam że będziemy szczepić w Norwegii i opuściłam w Polsce termin to z niecierpliwością czekałam na nr personalny aby małego zarejestrować i kontynuować szczepienia tutaj, Ale przynajmniej tutaj nie muszę płacić za niektóre szczepienia tak jak w Polsce.
A co do Reni to też mnie wkurza nie wiem czemu i fakt trzeba znaleźć to co nam odpowiada a nie słuchać jak wyroczni tego co mówią.

a wiecie, ze on bardzo dobre recenzje zbiera :-). wiecie jak tak o nim czytam to zastanawiam sie nad kupnem bo ile sie zaoszczedzi na tamponach przez 15 lat to troche jest a tu jednorazowy kosz 130 no i jakie ladne kolorki do wyboru hehe

malutka_ hihih i jak tej krwi nazbierasz to bedziesz mogła " czarną polewkę" podac dla jakiegos amanta :) hahahhaha

to zart ..

reklama
słuchaj a moze i ja Kupie:) i bede sprzedawc krew na all ... z dopiskiem " dla wampirów... swieżutka od dziewicy "

Do góry