reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

e-mailowa ksiazaka kucharska

Czesc Aletka,

Swietnie ze znalazlam kogos z taka ksiazka. Moglabym prosic o przeslanie jej.
Moj adres to kwbaig@onet.pl? Mam mala coreczke 6 miesieczna i koncza mi sie przepisy z glowy.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Z gory wielkie dzieki
Kasia

reklama
Witaj
Prosze Cię o przesłanie też tej instrukcji.Mojej 5 miesięcznej córeczce zaczęłam wprowadzać nowe produkty i chciałabym też gotować jej zupki.Pozdrawiam serdecznie Kasanga

Kasanga to była instrukcja do stworzenia animowanego gifa(pokazu slajdów).
Miałam kiedyś w podpisie takie zmieniające się obrazki i Dziewczyny chciały wiedzieć jak to zrobić, a że instrukcja jest dość długa i wymaga programu Paint Shop Pro lub Adobe Photoshop to wysyłałam ją na maile.

Wszelkie instrukcje do gotowania obiadków są zawarte w przepisach :-)

Agnes, Aniu bardzo mi miło. Cieszę się że moje przepisy Wam się przydają.

MamoKubusia przepraszam, ale nie pamiętam czy wysyłałam do Ciebie instrukcję do zrobienia pokazu slajdów, a bardzo dawno nie zaglądałam na ten wąteczek. Szybciej i pewniej jest wysłać PW.
Jeśli instrukcja jest Ci potrzebna to poszperam bo gdzieś powinna być na twardym dysku. :-)

Witam. Mój synek ostatnio zrobił się niejadkiem. Próbuję już najróżniejsze dania mu serwować, ale zje jak wróbelek i zaciska pysia. Nie mam już pomysłów więc jeśli możecie dziewczyny - podeślijcie mi tą książkę, o której jest mowa :-p.
Mój mail to: magdalena-cydzik@wp.pl
Z góry dziękuję!:happy:

reklama
Do góry