reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwny zapach

Unanime

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Mam trochę wstydliwy problem, który mój ginekolog bagatelizuje. Mianowicie od pewnego czasu czuję, że zapach mojego śluzu przypomina amoniak. Jest to bardzo uciążliwe a ginekolog twierdzi że nic się nie da zrobić, tak już mam i tak będę mieć. Czy któraś z Was doradzi mi więcej na ten temat ?

reklama
Cześć dziewczyny. Mam trochę wstydliwy problem, który mój ginekolog bagatelizuje. Mianowicie od pewnego czasu czuję, że zapach mojego śluzu przypomina amoniak. Jest to bardzo uciążliwe a ginekolog twierdzi że nic się nie da zrobić, tak już mam i tak będę mieć. Czy któraś z Was doradzi mi więcej na ten temat ?
A robiłaś posiewy? Czy są czyste?

To może warto zwrócić uwagę na kosmetyki do higieny intymnej. Może ci nie służą. Szare mydło do podmywania wystarczy. Może bielizna przeszkadza i trzebaby używać bawełnianej lub prac w innych środkach. Może coś w diecie. Może wystarczy przez jakiś czas brać probiotyk ginekologiczny (np. trivagin). A może trzeba przebadać mocz pod kątem infekcji lub sprawdzić jelita. Trzeba by poszukać. Jeśli podobny zapach ma pot to trzeba by poszukać przyczyny medycznie.
Tak, robiłam. Wszystko w normie

Do góry