reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
A mi sie zaczela jakas "faza" na owoce i soki. Jem i pije w kazdej ilosci, jablka za ktorymi nigdy nie przepadalam, sliwki, banany, truskawki, co tylko mi wpadnie w rece...;-) Ostatnio kupilam sobie sok tymbarka porzeczkowy i prawie duszkiem litra obalilam . Czekolada i lody czekoladowe tez mi dobrze wchodza
E
efilo
Gość
Ja mam nieustannie fazę na arbuza i ogórki kiszone. Soki przyjmuję w każdej ilości. I niestety colę również
Koniec!!!! Nie czytam więcej tego wątku!!! Ja tu siedzę głodna i mi aż słabo się robi, a Wy jecie dokładnie to wszystko czego mnie nie wolno. Mam dość!!! Magda musi się zlitować i wyjść przynajmniej o czasie, a najlepiej ze 2 tygodnie wcześniej, żebym nie musiała już tyle cierpieć.
reklama
A
agik25
Gość
Ja tez mam zupkę jarzynową, z brukselką i duuużo kalafiora ;-) Tak mnie coś wczoraj wzięło na warzywa. Zjadłam ją na obiad potem podjadłam dżemu truskawkowego i czekoladę z nadzieniem malibu a potem jeszcze trochę zupki
A na kolację pizza, oj tez za mną chodziła. A co do arbuza, to też bym zjadła a nie mama zamiast coli wolę pepsi. Kawy w ogóle nie pijam, więc sobie pozwalam od czasu do czasu na ten niezdrowy napój.
A na kolację pizza, oj tez za mną chodziła. A co do arbuza, to też bym zjadła a nie mama zamiast coli wolę pepsi. Kawy w ogóle nie pijam, więc sobie pozwalam od czasu do czasu na ten niezdrowy napój.
Podziel się: