reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
czyzby okraszone sloninką
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
jakby wam to powiedzieć...pyry gotowane w mundurkach, poźniej obierane. Gospodyni brała do ust kwaśne mleko, no i... bryzgała po tych ziemniakach
Ale to stary zwyczaj chyba już przez nikogo nie praktykowany a przynajmniej mam taką nadzieję
Ale to stary zwyczaj chyba już przez nikogo nie praktykowany a przynajmniej mam taką nadzieję
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
okropne
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
kurcze ale mi sie zebralo na czernine po tych waszych postach... ale tu nie dostane chyba krwi buuu uwielbiam z pyrami ale z krwi krolika - z kaczki troche tluste i jakos bardziej jak rosol smakuje.
gzike tez bym se zjadla ale tu nie ma twarogu ((( tylko serek wiejski ktory jest tak slony brrrr
co do frytek z octem to tutaj sprzedaja normalnie chipsy octowe i jak to sprobowalam to wybaczcie ale ohyda dla mnie!!!! za to nie moge spotkac chipsow paprykowych lub fromage b uuuuu
gzike tez bym se zjadla ale tu nie ma twarogu ((( tylko serek wiejski ktory jest tak slony brrrr
co do frytek z octem to tutaj sprzedaja normalnie chipsy octowe i jak to sprobowalam to wybaczcie ale ohyda dla mnie!!!! za to nie moge spotkac chipsow paprykowych lub fromage b uuuuu
reklama
anni
Fanka BB :)
Ojj dziewczyny JEJUUUU az mi sie teraz chipsow zachcialo ....mniamammmmmmm
a Pringles - moje ulbione sa.....
a Pringles - moje ulbione sa.....
Podziel się: