Dziewczyny może wy pomożecie? Od urodzenia moja córka ma taką krostkę. Gdy byliśmy na szczepieniu zapytaliśmy Panią doktor co to może być. Odpowiedź była raczej z tych "dobra coś muszę odpowiedzieć " i Pani Doktor stwierdziła że to znamię. Ja jednak trochę się niepokoje, bo to nie wygląda na znamię... A Wy co myślicie?
reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Jeżeli Cię to niepokoi, najlepiej udaj się z dzieckiem do dermatologa.
Tak, mamy wizytę u dermatologa ustalona tylko przez tą panedemie wszystko wolniej idzie i zastanawiam się czy małej szybciej nie zapisać prywatnie, bo nie wiem czy to aż tak palący problem. Dlatego odezwałam się na forum, bo może ktos mail coś podobnego.Mi to wygląda na znamię, ale wizyta u dermatologa na pewno nie zaszkodzi.
Znamiona wogóle należy u dermatologa kontrolować.
frez.ja1987
Fanka BB :)
Szczerze to po zdjęciu ciężko stwierdzić. Za ile macie wizytę? Jeżeli faktycznie długo musicie jeszcze czekać to idź prywatnie.
Wizyta na 12.03, ale nie boli ja to ani nie swędzi więc myślała by poczekać ale może faktycznie zadzwonię o termin prywatny. Dzięki dziewczynyTak, mamy wizytę u dermatologa ustalona tylko przez tą panedemie wszystko wolniej idzie i zastanawiam się czy małej szybciej nie zapisać prywatnie, bo nie wiem czy to aż tak palący problem. Dlatego odezwałam się na forum, bo może ktos mail coś podobnego.
człowiek się naczyta w internecie o gronkowca czy czyrakach i pozniej głupieje.... Ale masz rację nie ma co i trzeba się wybrać prywatnie na wizytę i będę spokojniejsza bo ta na fundusz za miesiąc.A na kiedy masz wizytę?
Akurat mi to wygląda na znamię. A według Ciebie co innego to może być?
Gronkowiec i czyrak wygląda zupełnie inaczej.
Idź prywatnie, będziesz miała spokojniejszą głowę i będziesz mogła skupić się na innych sprawach.
Ja ostatnio za wizytę u dermatologa zapłaciłam prywatnie 100zł - właśnie za oglądanie znamion.
Idź prywatnie, będziesz miała spokojniejszą głowę i będziesz mogła skupić się na innych sprawach.
Ja ostatnio za wizytę u dermatologa zapłaciłam prywatnie 100zł - właśnie za oglądanie znamion.
reklama
Dzięki za poradę, właśnie posprawdzałam dermatologów i dzwonię jak mała pójdzie na drzemkę dzięki za radę i życzę udanego weekenduGronkowiec i czyrak wygląda zupełnie inaczej.