reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
reklama
u nas dzs bedzie gulasz z marchewka gotowana i zmieniaczkami+korniszonki

a moja Klaudia jak pogardzi po raz kolejny obiadem...to nie wiem co jej zrobie...Tylko kasza kasza i kasza...masakra - wierzcie mi, ze juz brak mi siły na nia...do tego stopnia, ze wczoraj kasza wymiotowała!!!!!!!!!!!!!:angry:

Juz jej tak naskakujemy, ze hej..nic nie pomaga..:-(
Dzis kasze zawołała..ale jej powiedziałam, ze kasza be- pamietasz jak wczoraj wyleciała Ci z brzuszka, bo za duzo jej zjadłas?..a ona na to z przejeciem noooo- tedy mamusiu:szok:- pokazujac na buzie:confused:..i potwiredziła- noo kasia jest feeee..

no i ugryzła dwa kawałki chlebka razowego z masłem i wedliną, ugryzła raz parówkę, wypiła kubusia i wmusiłam dosłownie pod pretekstem - ze jak nie zje to nie pojedzie z tatusie na wycieczke rowerowa - pół słoiczka musu z truskawek i brzoskwini - wsiooo:-(..nawet nalesniki były be...:-(

mam nadzieje cicha..ze wróci glodna(chodz kanapki na droge dostała) - i zje troche obiadu:sorry2:?....

Do góry