reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

Oj i ja tez.... :-) Pati wrzuc przepis na odpowiedni watek jak mozesz.

A ja dzis mam wakacje - maz dlugo pracuje wiec nie chce mi sie gotowac - bedzie chleb i sery na kolacje i tyle:-)

reklama
No a u mnie dzis byly krokiety i wyszly Przepyszne!!! :-D W srodku mieciutkie a na zewtarz chrupiace bo delikatnie w bulce tarej obtoczylam...Mniammmm...Noemi to juz farszem sie zajadala...:laugh2:zanim jeszcze gotowe byly...ona uwielbia kapuste kiszona... No i jutro odslona druga krokietow:-) Nie bede mrozic bo pewnie juz nie beda takie dobre,...

moje tez wyszly Przepyszne - wiec jestesmy the best Pati!:-p..zapraszam tez do mnie dziewczeta:tak:- zrobiłam wczoraj 21 krokietów ..wiec dzis był luzik..plotuchy..zakupy..a za chwilke pyszne krokieciki:-)

mielone ziemniaczki i buraczki beda jutro:nerd:

Dorcia czytalam ze Twoje byly pyszne...a moje jak widzisz byly przepyszne :-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Laski wpadajcie wszystkie-Rusalka przyleci asystowac...bedziemy dzialac na dwie patelnie;-):-D

Ania a jak robisz pieczone ziemiaki?
Ja mam zamiar na dniach zrobic bo dostalam od mojego mistrza przepis :-) takie ze swiezym tymianem i czosnkiem :-p a do tego chyba zrobie jakas dobra rybe ...

reklama
takiej mi ochoty na krokiety narobiłyście że.............sobie 2 kupiłam :-D:-D:-D
ale z brokułami szynką i żółtym serem, mniam też były pyszne :tak::-D:-D:-D:-D

Rusałko to jak już wrócisz do PL to wpraszam się na krokiety :-D:-D:-D:-D:-D
choć w sumie do Pati też nie mam daleko a marzy mi się wycieczka do Berlina, więc Pati miej się na baczności ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry