reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati no nie mogłabys mi tu podeśłac kilku tych krokiecików:-) bo ja nie lubie ich robic tylko jeść mniam mniam mniam
U nas dzisiaj bedzie chyba pizza
U nas dzisiaj bedzie chyba pizza
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jak mnie odwiedzisz zrobie dla Ciebie Syla cala gore krokietow :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
To jest szantaż
No a u mnie dzis byly krokiety i wyszly Przepyszne!!! W srodku mieciutkie a na zewtarz chrupiace bo delikatnie w bulce tarej obtoczylam...Mniammmm...Noemi to juz farszem sie zajadala...zanim jeszcze gotowe byly...ona uwielbia kapuste kiszona... No i jutro odslona druga krokietow:-) Nie bede mrozic bo pewnie juz nie beda takie dobre,...
moje tez wyszly Przepyszne - wiec jestesmy the best Pati!..zapraszam tez do mnie dziewczeta- zrobiłam wczoraj 21 krokietów ..wiec dzis był luzik..plotuchy..zakupy..a za chwilke pyszne krokieciki:-)
mielone ziemniaczki i buraczki beda jutro
patrycja24berlin
Dorcia czytalam ze Twoje byly pyszne...a moje jak widzisz byly przepyszne
Laski wpadajcie wszystkie-Rusalka przyleci asystowac...bedziemy dzialac na dwie patelnie;-)
Laski wpadajcie wszystkie-Rusalka przyleci asystowac...bedziemy dzialac na dwie patelnie;-)
patrycja24berlin
Ania a jak robisz pieczone ziemiaki?
Ja mam zamiar na dniach zrobic bo dostalam od mojego mistrza przepis :-) takie ze swiezym tymianem i czosnkiem a do tego chyba zrobie jakas dobra rybe ...
Ja mam zamiar na dniach zrobic bo dostalam od mojego mistrza przepis :-) takie ze swiezym tymianem i czosnkiem a do tego chyba zrobie jakas dobra rybe ...
reklama
takiej mi ochoty na krokiety narobiłyście że.............sobie 2 kupiłam
ale z brokułami szynką i żółtym serem, mniam też były pyszne
Rusałko to jak już wrócisz do PL to wpraszam się na krokiety
choć w sumie do Pati też nie mam daleko a marzy mi się wycieczka do Berlina, więc Pati miej się na baczności ;-)
ale z brokułami szynką i żółtym serem, mniam też były pyszne
Rusałko to jak już wrócisz do PL to wpraszam się na krokiety
choć w sumie do Pati też nie mam daleko a marzy mi się wycieczka do Berlina, więc Pati miej się na baczności ;-)
Podziel się: