reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A mi sie nie chcialo isc rano po kapuste kiszona na krokity wiec wyciagnelam piersi z kuraka na kotlety...potem okazalo sie ze nia mam jajek wiec i tak do sklepu musialam zapierniczac...no i tym sposobem mamy dzis mlode ziemiaczki z koperkiem,salatke z sosikiem czosnkowym i kotleciki :-)
Jutro ale juz krokietom nie odpuszcze ;-)
Jutro ale juz krokietom nie odpuszcze ;-)
wiedziałam, ze wymiekniesz..mi maz wczoraj maki nie kupił, bo zapomnielismy - niedziela..- i do 17 był sklep otwarty..wiec zasuwałam dzis przed 10 z młoda do sklepu-, ale jest tak sliczna pogoda, ze az sie chciało wyjsc przewietszyc(inaczej tez pewnie bym odpusciła;-)..tez byłam ja zarejestrowac na jutro po prezdszkolu- do lekarza.
Krokiety wyszły mi pyszne!..niech no mnie jeszcze maz pochwali i siostra- która na hasło krokiety!---bede!(to dwóch smakoszy krokietów-maz i siostra- to bede robiła je czesciej:-)
Jutro beda kotlety mielone, puree ziemniaczane i buraczki czerwone..no chyba, ze zostana krokiety i barszcz to sobie jutro odpuszcze
Krokiety wyszły mi pyszne!..niech no mnie jeszcze maz pochwali i siostra- która na hasło krokiety!---bede!(to dwóch smakoszy krokietów-maz i siostra- to bede robiła je czesciej:-)
Jutro beda kotlety mielone, puree ziemniaczane i buraczki czerwone..no chyba, ze zostana krokiety i barszcz to sobie jutro odpuszcze
tez któregos dnia mam w planach zrobic pierogi - wiekszą ilosc i zamrozic..tylko wóczas tez bede musiała chyba odpuscic przedszkole...inaczej zauwazyłam z bardzej czasohłonnym obiadem sie nie wyrabiam..bo po przedszkolu ..spacer..zawsze któras wpadnie..albo nawet 3 plus dzieciaczki...wiec- ni ja wóczas ozkłądac sie z ciastem
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No a u mnie dzis byly krokiety i wyszly Przepyszne!!! W srodku mieciutkie a na zewtarz chrupiace bo delikatnie w bulce tarej obtoczylam...Mniammmm...Noemi to juz farszem sie zajadala...zanim jeszcze gotowe byly...ona uwielbia kapuste kiszona... No i jutro odslona druga krokietow:-) Nie bede mrozic bo pewnie juz nie beda takie dobre,...
reklama
Podziel się: