reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
A mi sie nie chcialo isc rano po kapuste kiszona na krokity wiec wyciagnelam piersi z kuraka na kotlety...potem okazalo sie ze nia mam jajek:crazy: wiec i tak do sklepu musialam zapierniczac...no i tym sposobem mamy dzis mlode ziemiaczki z koperkiem,salatke z sosikiem czosnkowym i kotleciki :-)
Jutro ale juz krokietom nie odpuszcze ;-)

wiedziałam, ze wymiekniesz:-p..mi maz wczoraj maki nie kupił, bo zapomnielismy - niedziela..- i do 17 był sklep otwarty..wiec zasuwałam dzis przed 10 z młoda do sklepu-, ale jest tak sliczna pogoda, ze az sie chciało wyjsc przewietszyc(inaczej tez pewnie bym odpusciła:-D;-)..tez byłam ja zarejestrowac na jutro po prezdszkolu- do lekarza.

Krokiety wyszły mi pyszne!..niech no mnie jeszcze maz pochwali i siostra- która na hasło krokiety!---bede!:-D(to dwóch smakoszy krokietów-maz i siostra:-p- to bede robiła je czesciej:-)

Jutro beda kotlety mielone, puree ziemniaczane i buraczki czerwone:blink:..no chyba, ze zostana krokiety i barszcz to sobie jutro odpuszcze:rofl2:

śmiałam sie wczoraj z mezem- ze tak mi suszył głowe tymi krokietami:sorry2:..az przerzuciło sie to na bb - gdzie smaka narobiłam naszej załodze:rofl2:

Ja sobie dzisiaj odpusciłam gotowanie bo dopiero niedawno od lekarza wróciłam. Ratunkiem są oczywiście pierogi które w sobotę pomroziłam:tak:

tez któregos dnia mam w planach zrobic pierogi - wiekszą ilosc i zamrozic..tylko wóczas tez bede musiała chyba odpuscic przedszkole...:baffled:inaczej zauwazyłam z bardzej czasohłonnym obiadem sie nie wyrabiam:sorry2:..bo po przedszkolu ..spacer..zawsze któras wpadnie..albo nawet 3 plus dzieciaczki...wiec- ni ja wóczas ozkłądac sie z ciastem:-D

No a u mnie dzis byly krokiety i wyszly Przepyszne!!! :-D W srodku mieciutkie a na zewtarz chrupiace bo delikatnie w bulce tarej obtoczylam...Mniammmm...Noemi to juz farszem sie zajadala...:laugh2:zanim jeszcze gotowe byly...ona uwielbia kapuste kiszona... No i jutro odslona druga krokietow:-) Nie bede mrozic bo pewnie juz nie beda takie dobre,...

reklama
Do góry