reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
HMMMM Kasia zapraszam więc nie masz daleko:-) a wczoraj dojadalismy zupke dyniową i upiekłam chleb mniam pycha:-) a dzisiaj będą racuchy z jabłkiem i otrebami polane śmietana i posypane cukrem pudrem:laugh2: i moze cos bardziej konkretnego na kolacyjke sie wymysli:tak:

no no Sylwia..chlebek to i ja tu bym upiekła(i kiedys to bede musiała zrobic:tak:- zarzucisz sprawdzonym przepisem?:-)(tylko nie wiem i tak czy wszystkie produkty tu dostane:-(..., bo ten tu jest feee:no:...jem tylko ziarnisty z lidla...inny ewentualnie przypiekam...:crazy:czasem jak po drodze nam kupujemy w PL sklepie..

co do dzisiejszego obiadku - bedzie spaghetti..i dla Klaudii zrobie zupkę jarzynowa - z zielonym groszkiem..Zaraz ubieramy sie i idziemy do sklepu po warzywka:sorry:

Och dziewczynki jak tak czytam to mi az slinka cieknie Sylwia ja bardzo poprosze przepis na te buleczki maslane:tak:

Rusalko a te kotleciki mielone jak robisz ze 10 zrobilas i zjedli :szok: i bylo im malo
u mnie w domku kotlety mielone to niezabardzo dzieciaki lubia dawac tu dziewczyny jakies pomysly dla Lukasza na kotlety mielone (on nielubi) bo moze ja zle robie :-D

A dzisiaj mamy na obiadek kotleciki schabowe po szwajcarsku (tesciowa upiecze;-))oczywiscie ma wszystko przygotowane ma tylko upiec nie myslcie ze mam az tak dobrze :-Dziemniaczki i salatka kapusta pekinska papryka kukurydza z sosikiem jogurtowo-majonezowym)

Kakaw - moj maz tez lubi tylko moje kotlety mielone(innych nie jada:-pczym kiedys uraził moja mamę:eek:..) a niczym sie zapewne szczegolnym nie róznia, oprócz tego, że własnie robie bardzo małe i cienkie..dzieki czemu są bardziej chrupiace(nie załuje tez czosnku, cebulki..ot wsio)Stad wychodzi ich ponad 10:-D

wiec tymbardziej Sylwia czekam na przepis:-D

u nas mała zmiana planu - spaghetti:tak: i zupka kalafiorowa(dla Klaudii;-)

reklama
Do góry